• Romania
  • English

concerte: Kurt Elling – Passion World in Sala Radio pe 05 Martie 2015

05 Martie 2015

Kurt Elling – Passion World @ Sala Radio

Joi, 5 martie 2015, Kurt Elling va susţine un concert în premieră în Bucureşti, la Sala Radio, începând cu ora 20:00. Kurt Elling este omul care aduce împreună pe aceeaşi scenă rimele albe şi jazz-ul multicolor. 

Kurt Elling va prezenta pe scena Sălii Radio proiectul ‘’Passion World’’,  prin care artistul american explorează metamorfoza iubirii într-o călătorie muzicală în jurul lumii, prezentând publicului cele mai rafinate şi apreciate balade de dragoste şi despărţire. Într-o permanentă schimbare, pe un teritoriu extrem de vast, stilul lui Kurt Elling evolueaza continuu.

Cu un premiu Grammy şi câte o nominalizare pentru fiecare dintre cele 10 discuri ale sale, americanul din Chicago setează standardele vocaliştilor de jazz. Prezenţa magnetică a lui Kurt Elling ne duce cu gândul la Frank Sinatra. Artistul citează în versurile sale poeţi precum Rumi sau Pablo Neruda, într-un mix de epic şi liric, presărat cu momente nebune de improvizaţie şi scat singing.

Concertul începe la ora 20:00, iar accesul în sală se face începând cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto, iar înregistrarea audio/video este interzisă pe toată durata concertului.

Concertul este organizat de Twin Art şi face parte din seria de concerte Jazz Night Out, unde au mai concertat şi alţi artişti precum: Tigran-Shadow Theater şi Vijay Iyer Triot, Snarky Puppy, Hiromi şi Dhafer Youssef 4tet.

Bilete Kurt Elling – “Passion World” la Sala Radio din Bucureşti

Biletele pentru concertul Kurt Elling – “Passion World”, de la Sala Radio din Bucureşti, din data de 5 martie 2015, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea în sală.

Categorie Preţ
Categoria I 145 lei  
Categoria II 125 lei  
Categoria III 85 lei  
Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER