• Romania
  • English

Kumm 15 ani: concert aniversar in The Silver Church; invitati - byron

01 Noiembrie 2012

Kumm 15 ani: concert aniversar in The Silver Church; invitati - byron @ The Silver Church

Preț: Intrare Libera

Daca ati fredonat macar o data refrenul de la „1000 de chipuri”, daca ati dansat pe „Yellow Fever” sau ati dat vina pe „Angels & Clowns”, daca ati mers la „Different Parties” cand tot ce va doreati era sa „Rest In Pieces” fredonand un „Pop Song” si intrebandu-va „where do broken hearts go?”... a venit vremea sa cantati la multi ani trupei Kumm, care in aceasta toamna implineste 15 ani de activitate!

Cu aceasta ocazie, Kumm vor sustine un concert aniversar pe 1 noiembrie la Bucuresti (The Silver Church Club). Alaturi de Kumm vor mai fi pe scena atat fosti membri cat si actuali prieteni ai formatiei, iar invitatii speciali de la trupa byron ii vor ajuta sa sufle in lumanari. In plus, la fel ca acum cinci ani, Dan Byron va urca pe scena alaturi de fostii colegi din Kumm vreme de cateva piese.

De-a lungul celor 15 ani, stilul Kumm a evoluat de la rock cu accente progresive la rock alternativ, incluzand sonoritati diverse si stiluri diferite care imbogatesc atmosfera fiecarei piese. Au sustinut peste 500 de concerte in Romania, Germania, Ungaria, Italia, Elvetia, Cehia, Turcia, Republica Moldova si Bulgaria, au lansat 8 materiale discografice (dintre care 5 albume de studio), si au compus peste 150 de piese dintre care aproximativ 60 sunt incluse in albumele lansate. Mai mult, sunt laureati ai catorva festivaluri de gen din Romania, Italia si Ungaria, si au fost apreciati ca fiind "trupa care poate umple toate spatiile sonore" (Badische Zeitung, Germania).

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER