• Romania
  • English

Eveniment: KulturProgramm

19 Februarie 2011

KulturProgramm

KulturProgramm (19 februarie 2011, open doors: 22.00) - În fiecare sâmbăt de la ora 22.00 şi sfârşind cu ora 05.00, la clubul Kulturhaus din Bucureşti are loc party-ul denumit sugestiv KulturProgramm. Înainte de 1989, în cadrul Caselor de Cultură din București, la Casele de Cultură din Berlinul de Est (care era la acea vreme capitala Republicii Democrate Germane), la Televiziunea Română și la Televiziunea Națională Germană (de est, desigur) aveau loc programe de "culturalizare a maselor". În România se chema "program cultural" iar în RDG "Kulturprogramm". Înainte de eveniment se făcea o mobilizare totală, prezența era absolut obligatorie, se făceau tabele și situații pe această temă, hainele participanților trebuiau să fie cele "de bune". Atmosfera era cât se putea de solemnă. După 1989, s-a încetățenit în România termenul de "program cultural". Îl foloseam atunci când doream să descriem o petrecere deosebit de crâncenă la care am luat parte sau un eveniment cu totul și cu totul deosebit din punct de vedere al libertății și libertinajului individual. Când mergeam la serviciu cu ochii roșii și scoși din orbite, le comunicam colegilor de muncă ce se uitau întrebători la noi precum că am avut noaptea trecută parte de un "program cultural". Culmea coincidenței, în Berlin se folosește exact același termen (anume "Kulturprogramm") atunci când se iese cu prietenii în oraș la "o băută crâncenă" și de multe ori continuată prin diferite case particulare în formule de mai multe sau mai puține persoane. Un party pentru oameni deștepți. Stiluri muzicale: rock indie, pop indie, rockabilly, new wave, alternative, progressive, pop rock Intrarea este liberă.
Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER