Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Kudos @ Kudos Beach | Sambata , 28 APRILIE 2012

martie 29 @ 14:58

Headliner-ii sunt inalti reprezentanti ai stilurilor house, minimal-tech si electro-funk din strainatate, precum si un numar mare de DJ-romani consacrati si tinere talente: Optick, Pagal, Kool, Adrian Eftimie, Mihai Popoviciu, Mahony, Bog, NTFO, Mano si multi altii.

 

In al unsprezecelea an de existenta, evenimentul de 1 Mai 2012 organizat la Kudos Beach face parte din Programul Operational Regional “Move Your Body”, implementat cu success in Ibiza.

 

„Ministerul Distractiei” a aprobat, printr-o hotarare, includerea acestei definitii in registrul oficial al clubbing-ului romanesc. Cu ocazia traditionalului 1 mai, vor avea loc manifestari culturale pentru promovarea distractiei pe Kudos, unde vor fi asteptati peste 10.000 de oameni.

 

Doritorii de muzica buna si distractie se pot adresa prin viu grai DJ-ilor si prietenilor in cadrul petrecerii, intre 27 aprilie si 1 mai, pe Kudos, unde intrarea este si va fi intotdeauna libera!

 

Line-up-ul arata cam asa : Nima Gorji, William Kouam Djoko, And.Id, Siler & Dima, Optick, Pagal, Kool, Adrian Eftimie, Mihai Popoviciu, Mahony, NTFO, Mano, BOg, Gully, Kata, Azteca, VyGo, Aleka, Dimitri

NIMA GORJI (Welt Recordings / Cecille Numbers)

 

Gratie stilului sau inconfundabil, Nima Gorji a devenit in ultimii ani unul dintre cei mai populari DJ in Romania, fiind invitat sa mixeze la multe petreceri in Bucuresti si in tara. Nima Gorji se identifica foarte mult cu insula distractiei, Ibiza, de aceea prezenta sa pe o plaja din Mamaia aduce acel spirit in Romania. Mixeaza in mod regulat la clubul sau preferat, Ibiza Underground, dupa ce fusese invitat la Space, Pacha sau Privilege. Are la activ peste 20 de release-uri, printre care si un album “Living in the shadows”.

 

 

WILLIAM KOUAM DJOKO (Thirtyonetwenty / Soweso)

 

Este unul dintre cei mai creativi producatori de house, cu un sound propriu, cu mult groove, construit din bucati de sample-uri si chiar sunete scoase de el la microfon. Cel mai recent disc al sau, “Dazzling Urbanite”, a facut furori in tara sa natala, Olanda, dar si in Europa. Mihai Popoviciu i-a remixat una din piese, “Hard Loving”, la sfarsitul lui 2011.

 

 

AND.ID (Mobilee Records / 20:20 Vision)

 

And.id este Andreas Dimitriadis, nascut si crescut in Salonic, Grecia, pe ritmuri de jazz din impresionanta colectie a tatalui sau. A scos EP-uri in principal la mobilee, dar mai recent si la 2020 Vision, unde se simte dragostea sa pentru muzica. Face un live exceptional, intotdeauna altfel, cu surprize atat pe scena cat si altele care implica publicul. Un adevarat entertainer, si un valoros muzician.

 

SILER & DIMA (Popcorn Records)

 

Siler & Dima sunt cea mai noua aparitie pe scena muzicala electronica pariziana. Un duo ce experimenteaza in DJ seturi cu hip hop, funk, house si techno. Primul lor release urmeaza sa apara in curand, dupa ce in decembrie anul trecut au debutat cu remixul piesei “Cirkolectiv Bucharest” al unui duo autohton, Mahony & Bog!

Detalii

Dată:
29 martie 2024
Oră:
14:58

Lasă un răspuns