• Romania
  • English

Eveniment: KRAAK & SMAAK_NUAGE_The GEMINI Bros.

19 Martie 2011

KRAAK & SMAAK_NUAGE_The GEMINI Bros. @ Fabrica Club

3 ani de Fabrica, 3 nopti de petrecere: Deceneu, Psychofreud si Kraak & Smaak. 
Seara de 19 Martie este ultima din aceasta rockada, alaturi de Funk Electronique. 
Cei 3 ani vor fi rasplatiti prin intermediul unui open bar :). 
KRAAK & SMAAK (Japanelo Records) -  Proiectul Kraak & Smaak a luat nastere cu 7 ani in urma, Mark Knepper, Oscar De Jong si Wim Plug, cei trei olandezi din spatele lui, reusind sa-l transforme intr-unul din cele mai bune produse de export al tarii lalelelor. Au produs 3 albume de studio, zeci de remixuri, peste 200 de concerte live si numeroase DJ seturi.
NUAGE (live act) - S-a înfiripat în primăvara anului 2007: Norica, Nicu, Filip si Johnny. Nu a fost uÅŸor să ne găsim, pentru că provenim din zone diferite; ceea ce i-a unit a fost pasiunea de a cânta ÅŸi promova muzica ÅŸi ritmul
The GEMINI Bros. (Funk Electronique) - Evolutia si maturitatea si-a spus cuvantul in drumul celor doi frati, experimentali la inceput prin techno si funky house, ajungand la un stil cu o amprenta personala de nufunk, funky breaks, mash-up, soul, nujazz, nudisco si freestyle.
Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

IEsc - Festivalul Iei, ediția a patra Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Festival ‚EL CARRUSEL’ BUCUREȘTI | 30 Iunie – 1 Iulie 2018 Neversea 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER