>
  • Romania
  • English

Kitaro @ Bucuresti @ Sala Palatului | 6 noiembrie 2017, ora 20.00

06 Noiembrie 2017
Kitaro @ Bucuresti, 2017
 

Kitaro @ Bucuresti, 2017 @ Sala Palatului

Dupa succesul rasunator din 2014, maestrul Kitaro revine la Bucuresti

6 noiembrie 2017 la Sala Palatului, Bucuresti

 

    In turneul sau mondial din 2017 cu albumul Kojiki and the Universe, Kitaro ne va oferi onoarea de a concerta si in Bucuresti pe 6 noiembrie.

    Astfel vom putea impartasi experienta contopirii muzicii cu universul, impreuna cu artistul nipon si vom experimenta mitul Kojiki, o poveste despre originea Paradisului si a Pamantului.

   Arta creata de catre Kitaro este unica si profunda, este o intreaga alegorie mitica si fantasmagorica, o epifanie de simturi si trairi.

    Muzica lui are puterea de a transpune ascultatorul intr-o poveste auditiva, care tese, de asemenea, o intreaga imagine vizuala fictiva si totusi atat de reala.

    Dupa succesul rasunator pe care Kitaro l-a avut in 2014 in concertul din Bucuresti, artistul revine in atentia publicului roman cu un nou concept, un nou spectacol si o noua poveste - Kojiki and the Universe.

    Spectacolul va avea loc pe 6 noiembrie la Sala Palatului in Bucuresti, ora 20:00.

 

Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro si la Sala Palatului.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER