KING SIZE DRINKS NIGHT – VALENTINE’S DAY Joi, 14 februarie

14 Februarie 2013

KING SIZE DRINKS NIGHT – VALENTINE’S DAY Joi, 14 februarie @ Expirat Club

Promoter: Expirat & The OtherSide
Gen muzical: Muzica Electronica
Preț: Intrarea libera

Nu va mai spunem si noi povestea cu Ziua Indragostitilor. Suntem siguri ca v-au exasperat altii suficient. Ne-am gandit ca o intalnire in Expirat, joi pe 14 februarie, cu cele mai bine primite potiuni afrodisiace din bar in doza dubla de 0.6 litri la pret de 0.3, suna mult mai bine.

Alternativele de dragoste, Breaks-ul si Funk-ul de dor sau romantele Electro sunt responsabilitatea lui George, acest Cupidon local care promite o atmosfera numai buna de pus bazele unei relatii de lunga durata cu un king size drink.

 

Iar pentru romanticii incurabili care inca nu si-au gasit dragostea in vreo bautura anume, pregatim si o surpriza-doua la bar.

 

Va asteptam sa Valentine’s in stil King Size...

 

Ora: 22:00

Intrare libera

King Size Drinks: all night long

073EXPIRAT | www.expirat.org

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Wyclef Jean, Delinquent Habits, Dub Pistols, pe scena Creative Fest 2017 22-24 septembrie 2017, la Romexpo THE MISSION 17th Years Anniversary Diamonds Are Forever & Days Of Confusion live at club B52 Russian Roulette Afterlife x The Mission | Saturday 14th of October @ Sala Polivalentă

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER