KING SIZE DRINKS - NIGHT RUSSIAN NIGHT@Expirat Club | 12 ianuarie 2012 | Evenimente Bucuresti

12 Ianuarie 2012

KING SIZE DRINKS NIGHT - RUSSIAN NIGHT @ Expirat Club

Promoter: Expirat Club
Preț: Free

Nu ne-a ajuns Revelionul de acum aproape 2 saptamani dar am realizat rapid ca mai avem o sansa. Revelionul rusesc!


Din pacate nu am obtinut viza pentru Rusia asa ca mutam pentru o noapte St. Petersburg-ul la Expirat si ne facem frati cu camarazii de la rasarit. Va asteptam la un kazacioc in dresscode: Russian Red cu care trebuie sa veniti pe sub blanurile siberiene. Dam multa vodka la bar si promitem locuri de parcare disponibile pentru sanii trase de caini.


Oferta King Size Drinks ramane valabila toata seara cu bauturile cele mai cunoscute Expirat, la 0.6 litri la pret de 0.3 iar de muzica se ocupa George.


Na zdorovje!


Ora 22:00.

Intrare libera.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Loudcity Sessions cu ALEXANDRU ANDRIEȘ @Clubul Țăranului Român Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER