• Romania
  • English

Kempes , Vocea de aur a rockului autohton - 21 Septembrie la Arenele Romane

21 Septembrie 2012

Kempes , Vocea de aur a rockului autohton - 21 Septembrie la Arenele Romane @ Arenele Romane

Preț: 60 Lei / 100 Lei V.I.P.

Dacă v-a fost dor de Kempes şi aţi simţit că scena rock a fost incompletă fără vocea sa inconfundabilă, nu trebuie să pierdeţi singurul concert pe care vocalul, al cărui nume este sinonim cu perioada de aur a formaţiei Cargo, îl susţine în Bucureşti, alături de noua sa trupă, Rezident Ex. Mai ales că, la două zile după acest eveniment, membrii supergrupului părăsesc România, iar Kempes a declarat recent următoarele: „plănuim să ne întoarcem în primele luni ale anului viitor. Dacă vom fi doriți.

 

În cazul în care încă mai staţi pe gânduri, iată câteva motive pentru a nu rata concertul eveniment al toamnei:

 

Showul din 21 septembrie este unicul concert pe care Kempes şi Rezident Ex îl susţin în Bucureşti, locul în care Kempes a cântat de nenumărate ori cu şi pentru publicul său.

 

Showul înseamnă reîntâlnirea lui Kempes cu publicul din capitală, dupa peste 8 ani de absenţă, dar şi revederea dintre doi muzicieni care, timp de şase ani, au scris istorie pe scena rock: Kempes (ex Cargo, actualmente Rezident Ex) şi Alin Achim (ex Cargo, actualmente Desant).

 

Concertul are mare încărcătură emoţională pentru solistul care a declarat următoarele: “Îmi doresc să pot spune, dacă voi fi întrebat, că cel mai frumos concert cu REZIDENT EX a fost primul nostru concert în Bucureşti, la Arenele Romane, pe 21 septembrie. Şi colegii săi numără zilele până la întâlnirea cu pătimaşul public bucureştean.

 

La concert veţi avea parte de o experienţă muzicală complexă, orientată spre mai multe direcţii: showul va include de la hituri precum “Povestiri din gară”, “Brigadierii” sau “Buletin de ştiri”, la compoziţii din perioada de început a trupei Cargo, scrise de Tavi Iepan, ce constituie o premieră pentru publicul tânăr: “Camera viselor”, “Oglinda”, “Închis, caz de boală” sau “Fotografia. Desigur, experienţa va fi întregită de piesele noi, care dovedesc faptul că trupa REZIDENT EX  va avea un cuvânt greu de spus pe scena de profil: “Catedrala Sufletului”, “Soldatul căzut” , “Pompierul atomic” şi “Roy Black Sabbath”.

 

Prin prezenţa la concert veţi lua parte la cele două concursuri aflate în derulare până în ziua showului, concursuri ce au ca miză două chitare Fender (oferite de Guitar Shop şi Rock FM) şi un abonament la Sonisphere UK 2013 (oferit de Kompas Events). Tragerea la sorţi va avea loc în pauza dintre recitalul trupei Desant şi showul Rezident Ex. Seriile tuturor biletelor achiziţionate până la momentul extragerii vor lua parte la tombolă.

 

Dacă deţineţi bilete VIP sunteţi invitaţi să încheiaţi seara alături de artiştii pe care îi îndrăgiţi, la After party-ul din Ageless Club. Aici veţi avea posibilitatea să îi salutaţi, să luaţi autografe, să faceţi poze şi să petreceţi alături de ei. Biletele VIP sunt disponibile în număr limitat, iar organizatorii estimează că se vor epuiza în câteva zile

 

Pentru concertul Rezident Ex şi Desant din 21 septembrie sunt în vânzare două categorii de bilete:

 

Acces general – 60 RON

 

Bilete VIP – 100 RON (întâlnire & fotografie cu trupa, sesiune de autografe, afişul evenimentului semnat de artişti)

 

 

Biletele sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.rowww.blt.rowww.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro.

 

Bilete în format electronic sunt disponibile pe www.rezervariclub.ro. Plăteşti online, cu cardul, unul sau mai multe bilete şi primeşti un cod unic cu care te prezinţi la intrare în ziua concertului, alături de prietenii tăi. 

 

În ziua concertului singurul punct de vânzare autorizat va fi casa de bilete a Arenelor Romane.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER