• Romania
  • English

Karma To Burn@Fabrica | 14 decembrie 2011 |Evenimente Bucuresti

14 Decembrie 2011

Karma To Burn | 14 decembrie 2011 @ Fabrica Club

Preț: 30 Lei

Trupa americană Karma To Burn va susţine un concert miercuri, 14 decembrie, începând cu orele 20.00 în club Fabrica (Strada 11 iunie, nr.50). Evenimentul stoner rock va fi deschis de formaţia Roadkillsoda din România.


Influenta trupă americană de instrumental stoner metal, Karma To Burn (K2B), se naşte în 1994 în Hicksville, Virgina de Vest, stabilindu-se ulterior în L.A. Fiind parte integrată din renumita familie a trupelor din scena Palm Desert - California de Sud, Karma to Burn duce bazele desert rock-ului spre un alt nivel, alături de trupe precum Nebula, Kyuss, FuManchu, Brant Bjork and the Bros., Fatso Jetso, Queens of the Stone Age şi Eagles of Death Metal.

 

Al treilea album de studio: „Almost Heathen” (SpitfireRecords, 2001) este considerat, pe lângă legendarul „Welcome to Sky Valley”- Kyuss (Elektra Records, 1994) şi „Spine of God” – Monster Magnet (Caroline Records, 1992) unul dintre albumele definitorii ale stilului stoner rock, în pofida faptului că formaţia consideră stilul pe care îl abordează ca fiind „malternative”. Formaţia este faimoasă pentru live-act-urile sale, iar în trecut fostul vocalist al trupei Kyuss, John Garcia – fiind mare fan a acestora, şi-a exprimat dorinţa de a cânta cu trupa, dorinţă ce nu a fost foarte potrivită din perspectiva celor de la K2B care considerau că vocea lui Garcia nu se potrivea în contextul muzicii lor.

 

De la început formaţia a refuzat să dea nume obişnuite pieselor sale, folosind în schimb numerele, lucru ce a fost mai uşor pentru unul dintre membrii formaţiei care era dislexic. În 2002 trupa s-a destrămat în tăcere, în urma plecării basistului Rich Mullins, în favoarea unei colaborări full-time în trupa Speedealer.

 

La începuturile lui 2009 trupa se reuneste în acelaşi line-up din 2002, lansând după un an, în 2010, al patrulea album de studio: „Appalachian Incantation” (Napalm Records), fiind produs de fostul membru Kyuss: Scott Reeder. Chiar dacă albumul este unul instrumental, există o piesă pe care Daniel Davies, membru al formaţiei Year Long Disaster, îşi aduce contribuţia cu vocea sa. În 2010 Year Long Disaster i-a avut ca invitaţi permanenţi pe cei trei membri de la K2B pe întreaga durată a turneului european, iar la rândul lor cei de la K2B l-au avut invitat permanent pe Daniel Davies.

 

În acest moment actuala formaţie este compusă din: William Mecum (chitară), Rich Mullins (bass) şi Rob Oswald (tobe).
RoadkillSoda este fresh, loud şi fără compromis. Proiectul, extrem de neconvenţional, prin abordare, a apărut în iarna anului 2010, odată cu jam session–urile lui Mihnea Ferezan (Luna Amară, ex-Tep Zepi) şi Alex ‘Paraşută’ Seitan (Rain District, Mediocracy), care experimentau un mix de stoner, sludge şi rock’n roll. Celor doi li se alatură Victor ‘Vava’ Ferezan (Dekadens, ex-Tep Zepi), iar în această formulă s-au întâlnit în fiecare seară, într-o combinaţie de fum, frig, lumină difuză şi muzică fara limită de volum.
În vara anului 2011, Mihnea Blidariu (Luna Amară) a înregistrat vocea pentru 6 piese ale formaţiei, iar în aceasta toamnă au susţinut concertul lor de debut, simultan cu lansarea primului material al trupei: “A Fucked up Trip gone Bad”, pe caseta. În acelaşi timp, piesele pot fi downloadate gratuit de pe Asiluum.com.

 

Evenimentul este organizat de Bring The Noise şi Torso Booking, iar preţul unui bilet este de 30 de lei.

 

Despre Club Fabrica
Clubul Fabrica a găzduit evenimente extrem de mari în ultimii ani (Roni Size, John B, Bogore, Dub FX, Bar9), fiind unul din cele mai populare cluburi din capitală, în special printre consumatorii de electro şi DnB, dar şi hip-hop şi rock. Clubul face parte dintr-un complex care include și clubul B52, terasa şi pub-ul Fabrica dotate cu bucătărie şi bar, Industrial Skatepark – primul skatepark indoor deschis oficial în România, Fabrica de caţărat, magazine de haine şi accesorii destinate sporturilor extreme şi zona de antrenament pentru slackline. Toate acestea pe Strada 11 iunie, nr. 50 din Bucureşti, la 15 minute de mers pe jos de Piaţa Unirii.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER