• Romania
  • English

concerte Bucuresti - Julio Iglesias in Sala Palatului pe 24 Octombrie 2013

24 Octombrie 2013

Julio Iglesias @ Sala Palatului

Gen muzical: Latino
Preț: afisat mai jos

Într-o atmosferă romantică de neuitat, celebrul cântăreț spaniol, Julio Iglesias va cuceri încă o dată publicul din România, cu o performanță inegalabilă ce se va desfășura  pe 24 octombrie a.c. la Sala Palatului din București.

 Organizat de International Best Project, concertul din acest an  are la bază un atuu esențial, extrem de important atât pentru interpret, orchestra acestuia,  precum  și  pentru  auditoriu.  Față de reprezentațiile anterioare din România, susținute în spații amenajate în aer liber,  Julio Iglesias a ales de această dată să concerteze într-o sală de spectacol cu acustică adecvată, fapt ce le va garanta spectatorilor o experiență  muzicală  fascinantă. 

Prin urmare, fanii artistului din Romania vor beneficia in aceasta toamna de un concert LIVE gradios, din programul căruia nu vor lipsi cele mai cunoscute melodii ale artistului, „Baila Morena”, „Guantanamera”, „La Carretara” ,„El Amor” sau „Aqua dulce, aqua sala„.

Mai multe detalii despre concertul Julio Iglesias de la Sala Palatului, disponibile pe http://www.vreaubilet.ro/

Pe 1 April 2013 la Beijing , JULIO IGLESIAS a obținut două premii istorice: ”Primul si Cel mai popular artist  al tuturor timpurilor în China ” și

”The Guinness World Records”  pentru

 ”Cel mai bine vândut artist  de muzica latino” - ( 250.000.000 exemplare)

Concertul din 24 octombrie, reprezintă a 12-a revenire a artistului spaniol pe scenele din România, cel mai recent avand loc anul trecut la Bucuresti .

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER