• Romania
  • English

José Carreras - A Life in music - Final World Tour

26 Noiembrie 2015

José Carreras - A Life in music - Final World Tour @ Romexpo

Preț: 162 lei

 

                 A LIFE IN MUSIC TOUR Music Management Event il aduce, pentru ultima oara in Romania, pe legendarul tenor José Carreras, pe 26 noiembrie, la Romexpo – Pavilionul Central.

     Oda inchinata vietii Dupa triumfala revenire pe scena operei, legendarul tenor José Carreras soseste la Bucuresti in cadrul ultimului sau turneu mondial.

     Un concert plin de pasiune si emotie... Maestrul José Carreras a sarbatorit, in 2014, prin rolul sau din noua opera „El Juez” (Judecatorul) o senzationala revenire pe scena operei.

  Ovatii la scena deschisa, spectacol cu casa inchisa si critici ce raportau o „revenire de vis” i-au marcat revenirea dupa o absenta de aproape 8 ani.

    In ianuarie 2015, Carreras a repetat acest succes, prin reprezentatii la prestigioasa Opera Mariinsky din Petersburg (Rusia) si multe alte spectacole vor urma in diverse tari.

     Dupa acest mare succes, José Carreras a demarat turneul mondial „O viata dedicata Muzicii” („A Life in Music”).

    Pe 26 noiembrie, va sosi pentru ultima oara in Romania.

   „Este fantastic faptul ca pot concerta cu cateva zile inainte de ziua mea de nastere in acest minunat oras (n.r. 5 decembrie).

  Imi amintesc inca audienta minunata, oamenii care cunosc muzica si sunt atat de generosi si sufletisti. Sunt incantat sa revin in Bucuresti si sa cant in aceasta atmosfera inegalabila si pentru minunatul public roman”, a declarat José Carreras.

    Impreuna cu una dintre cele mai mari orchestre simfonice din Europa, Carreras va oferi un concert alcatuit din melodii celebre ale perioadei „Belle Époque” si din celebre arii de opera, opereta si din musical.

    Pe scurt, va fi muzica plina de pasiune. „Acestea sunt melodiile care m-au miscat si entuziasmat mereu cand le-am ascultat.

   In aceste melodii salasluiesc Pasiunea, Emotia, un sentiment in inima si in sufletul meu pe care incerc sa le redau prin vocea mea”, marturiseste legendarul tenor.

   Cand Carreras interpreteaza melodiile, audienta poate simti ca muzica este viata sa si fiecare nota izvoraste din sufletul sau.

Aceste melodii si duete sunt ca si cum ar fi fost create special pentru Carreras: pline de dragoste si pasiune.

    Un critic de la importanta revista „Classic Fm” a declarat: „Repertoriul alcatuit din melodii romantice garanteaza sali de concerte pline.

  Cu acest material, calitatile lui vocale sunt reminescente ale marelui Caruso”.

     Pe 26 noiembrie, la Romexpo, incepand cu ora 20:00, José Carreras va sustine un concert pasionant, va fi o oda inchinata vietii!

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Rockstadt Extreme Fest 2018 | 2-5 aug

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER