Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

JODY WISTERNOFF | 10 FEBRUARIE 2012

martie 29 @ 14:52

JODY WISTERNOFF aduce revolutia beat-urilor la Bucuresti, pe 10 februarie in club Space, sub egida FUNKY BUSINESS!!!

 

Jumatatea celebrului duo Way Out West, semneaza un nou gig sub egida FB, el revenind pe scena romaneasca – vineri, 10 februarie 2012, in Club Space din Capitala! Desi, a evoluat demult de la stadiul de adolescent „precoce” care sparge gheata in mare forta in industria muzicala mondiala, legenda electronica Jody Wisternoff nu a ajuns inca sa cunoasca sentimentul de teama in impingerea propriilor limite la maxim!

 

Ca artist, atitudinea pe care o are in relatia cu publicul si placerea cu care evolueaza in timpul unui live performance, au fost descoperite foarte devreme, in 1986, pe vremea cand DJ-ul avea doar 13 ani, varsta la care a ajuns in finala DMC World DJ Championship! 2 ani mai tarziu punea deja bazele primului proiect muzical TRU FUNK si avea sa exploreze cot la cot cu fratele sau mai mic, Sam (aka SJ Esau), lumea hip hop/dance. Dupa primii ani de experiente muzicale, Wisternoff avea sa devina un veritabil pionier al scenei rave(deja mixa in cluburi precum Universe si Fantasia) ca membru al proiectului Sub Love (cu DJ Die), in colaborare cu Sue Brice aka Coco Star, vocalistul piesei Fragma-Toca’s Miracle) si totodata jumatate a Way Out West, alaturi de remarcabilul Nick Warren. Mixand intr-un spectru unic sunetele dub specifice acelei perioade cu beat-uri de club, cei doi au atins apogeul carierei lor undeva pe la mijlocul anilor ’90 cu piese precum „The Gift” sau „Ajare”.

 

In aceeasi perioada, Jody a fost DJ rezident al seriei „Temptation” – celebrele petreceri de techno. Sunt mai bine de 18 ani de la lansarea primului single Way Out West si doua decade de la revolutia muzicala ce a lovit UK-ul si a indreptat atentia intregii lumi asupra unui nou fenomen muzical- Dance music! Fenomen care l-au transformat pe JODY WISTERNOFF in trendsetter-ul unei noi generatii! Acum, dupa ce a adaugat in galeria realizarilor personale, dupa 4 materiale de un real succes sub egida Way Out West, si albumele solo(lansate in 1997- The Silver Planet Collection Volume 1″, urmat de „Way Out There – A Progressive DJ Mix” in 2001), artistul nu se sfieste de postura sa de forta creatoare, lucrand constant la sound si noi track-uri si showcase-uri fresh si experimentale in cadrul show-urilor sale lunare de la Frisky si Proton Radio.

 

A lansat single-uri pentru Ministry of Sound, Anjunadeep (EP-ul Vintage, in 2011)si Distinctive, de unde reamintim marele succes de a ajunge ‘Beatport Number 1’ cu ‘Cold Drink, Hot Girl’. Jody a publicat deasemenea un numar de piese „white label” pe Youtube, printre care si: „Won’t Let You Down” sau „Shivver”. Wisternoff este, asa cum ii sta bine unui DJ de calibru, mereu pe drumuri, in turnee, la gig-uri, in special in Europa de Est, insa daca ar fi sa tragem o concluzie despre artistul ce a scris istorie DANCE cu fiecare pas facut, am putea spune ca echilibrul fantastic pe care-l dobandeste orice om implinit consta in pasiunea pentru beat.

 

Simte si TU beat-ul la cel de-al doilea event al seriei semnate FUNKY BUSINESS- FEEL WHAT YOU WANT- si fii martorul unei adevarate revolutii a beat-urilor intr-un show exploziv marca JODY WISTERNOFF!

Detalii

Dată:
29 martie 2024
Oră:
14:52

Lasă un răspuns