• Romania
  • English

evenimente: Job-uri pentru artisti romani in Mallorca in pe 02 Decembrie 2014

02 Decembrie 2014

Job-uri pentru artisti romani in Mallorca

 

“Mar Hotels” (Mallorca, Spania), in colaborare cu Moty Dance Studio organizeaza pe 2 decembrie la Bucuresti, un casting de recrutare a tinerilor artisti romani dornici sa lucreze in strainatate. Castingul are drept scop formarea unei echipei de entertaineri romani care sa lucreze in cadrul prestigiosului complex hotelier de 5***** in sezonul 2015.

Posturile din cadrul echipei de entertainment vizeaza: dansatori, acrobati, cantareti vocali, saxofonisti, violonisti si iluzionisti - magicieni. Toti romanii cu astfel de afinitati si dornici sa lucreze in Mallorca pe un salariu atractiv, sunt asteptatati la auditie, pe data de 2 decembrie, ora 10:00, la Moty Dance Studio!

Cei care doresc sa aplice la acest job, trebuie sa tina cont de doua cerinte importante ale angajatorului si anume, limita de varsta cuprinsa intre 18-30 de ani si cunoasterea a 2 limbi straine.

Pentru participarea la casting este necesara inscrierea in prealabil, pana la data de 1 decembrie, la adresa de email, info@dansatori.ro, sau telefonic 0722380215!

 

 

Detalii & Contact:

Andrada Morgovan - PR Moty Dance

Tel: 0722380215

Office@dansatori.ro

www.dansatori.ro

 

 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER