• Romania
  • English

Freddie Mercury - Legends Tribute in concert la Hard Rock Cafe

01 Martie 2013

Jerry Lee Lewis, Elvis Presley & Freddie Mercury - Legends Tribute in concert la Hard Rock Cafe @ Hard Rock Cafe

Promoter: Hard Rock Cafe
Gen muzical: Rock and Roll‎
Preț: 60 - 220 Lei

 

ELVIS PRESLEY & FREDDIE MERCURY - Legends Tribute In Concert la Hard Rock Cafe

 

Doua nume legendare din istoria muzicii, trei spectacole tribut de calibru ajung la Bucuresti: Elvis Presley si Freddie Mercury sunt starurile care vor  incinge atmosfera din Hard Rock Cafe la inceputul anului viitor.

 

Pe 8 februarie, la exact o luna de la ziua de nastere a regelui rock’n’rollului, scena din Hard Rock Cafe ii va aparţine lui Rob Kingsley, protagonistul spectacolului A Vision Of Elvis. Rob Kingsley este un entertainer innascut, pasionat din copilarie de cariera si showurile inegalabilului Elvis Presley. In anul 2007 Rob Kingsley a dobandit locul 1 la Best UK Vegas Elvis, una din cele mai ample competiţii destinate artistilor tribut Elvis, iar in 2008 si-a adjudecat titlul de Campion European in cadrul Largest Official Elvis Competition. Showul sau inseamna o incursiune printre cele mai iubite piese ale regelui rock’n’roll-ului: „Suspicious Minds”, „Love Me Tender”, „Can’t Help Falling in Love”, „Blue Suede Shoes”, „It’s Now Or Never”, „Are You Lonesome Tonight.”

 

 

 

1 martie este data intalnirii cu Joseph Lee Jackson, protagonistul showului, A Vision Of Mercury, care va reveni in Romania, la cererea publicului, dupa succesul inregistrat in aceasta toamna. Joseph Lee Jackson, a cantat in sali de spectacole ce au gazduit showuri de inalta ţinuta in Marea Britanie si in restul Europei, dar a urcat pe scena si in faţa a zeci de mii de spectatori, showul de pe Millennium Stadium din Cardiff fiind unul de referinţa. Pe scena din Hard Rock Cafe Joseph Lee a oferit publicului un regal de hituri Queen, desfasurat cu casa inchisa.

 

 

Pentru seria de spectacole Legends Tribute In Concert @ Hard Rock Cafe se pun in vanzare atat bilete individuale cat si abonamente valabile pentru ambele reprezentaţii.

 

Bilete pentru o zi:
VIP - 120 RON – poster, intalnire & poza* cu artistul 
Categoria I - 80 RON – loc in faţa scenei 
Categoria II - 60 Ron – loc in sala 


Abonomanente valabile pentru cele doua spectacole:

 

Categoria VIP - 220 RON - poster, intalnire & poza* cu artistul 
Categoria I  - 140 RON - loc in faţa scenei 
Categoria II  - 100 RON - loc in sala

 

Biletele sunt disponibile in toata reţeaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor si in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro,www.bilet.rowww.blt.rowww.bilete.ro si www.myticket.ro.

 

 

Pentru toate categoriile de bilete si abonamente rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

 

* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER