• Romania
  • English

Jazz in the Grass Indoor Edition / "Autumn Leaves"@ Gradina Floreasca

12 Noiembrie 2015

Jazz in the Grass Indoor Edition / "Autumn Leaves"@ Gradina Floreasca

Preț: Intrarea Gratis

 

              Gradina Floreasca și Jazz Syndicate LIVE SESSIONS prezintă:

       Jazz in the Grass Indoor Edition / “Autumn Leaves” 12 noiembrie 2015, ora 20:00

   (Bd. Mircea Eliade nr.16)

    Pe 12 noiembrie, de la ora 20:00, vă așteptăm în sala din Grădina Floreasca la “Autumn Leaves“, un concert romantic susținut de Oana Sârbu și prietenii săi.

       Inspirat din celebra melodie franceză “Les Feuilles Mortes” (Frunze Uscate), concertul propune o călătorie muzicală autumnală, condimentată cu standarde jazz, celebre teme Latino și Cabaret.

     În spațiul interior din Grădina Floreasca, această oază de verdeață din inima orașului, dar departe de grijile cotidiene, “Jazz in the Grass” și Café de Paris continuă seria de concerte destinate pasionaților de jazz și “motorizate” de Jazz Syndicate Live Session.

     La o cină delicioasă pregătită cu drag de Chef Păpuș și acompaniată de un pahar sofisticat de “Café de Paris” sau de vin, aceste seri propun răsfăț muzical și relaxare într-o atmosferă selectă.

     Intrarea este liberă și se face doar pe bază de rezervare, făcută în prealabil la 0740.250.360 .

--------------------------------------------------------------------------------

           OANA SÂRBU & Friends - “Autumn Leaves” OANA SÂRBU, deși o prezență muzicală selectivă, este o cunoscută a scenelor de Jazz, unde a performat alături de “grei” ai genului, cum ar fi Puiu Pascu (pian) sau Virgil Popescu (bass).

       Deși a câștigat trofee importante, precum “Steaua fără nume” (1987) sau “premiul Tinereții” la Festivalul “Mamaia ’86”, a rămas în conștiința publicului cu celebrul rol din “Liceenii”, inspirând o serie de generații.

       Joi seara, vocea artistei va fi acompaniată de o trupă formată din profesioniști cunoscuți ai muzicii autohtone: Alex Borsan va cânta la pian, Iulian Nicolau va fi responsabil cu secția ritmică, iar versatilul muzician Adrian Flautistu va completa echipa la bass.

      „Sunt încântată să-i am alături pe unii dintre cei mai valoroși artiști ai noștri.

  Vă invit să petrecem împreună o seară în care să ne desprindem de rutina și agitația cotidiană pentru a ne oferi un moment de frumusețe artistică.

     Am pregătit piese pe care le veți iubi și care vă vor aduce acea bunăstare sufletească de care avem toți nevoie, măcar din când în când”, declară Oana Sârbu.

                 ----------------------------------------

   INTRARE LIBERĂ DOAR PE BAZĂ DE REZERVARE – 0740.250.360

Jazz Syndicate Live Sessions / Gradina Floreasca

----------------------------------------

Partener: Café de Paris - https://www.facebook.com/cafedeparisromania

----------------------------------------

Parteneri media: Jazz.ro, alltimeclubbing.ro, anyplace.ro, b24fun.ro, bestmusic.ro, best-event.ro, bindiribli.ro, instilulmeu.ro, iqool.ro, musicnights.ro, orasulm.eu, revista-atelierul.ro, roevents.ro, sapteseri.ro, urban.ro, vinsieu.ro, feeder.ro, piamarina.ro, mihaelagurau.com, gratuitor.ro

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti The Mission Pres. Sunset Rooftop 3 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER