• Romania
  • English

James Zabiela @ Kristal Club - 29 martie 2013

29 Martie 2013

James Zabiela @ Kristal Club - 29 martie 2013 @ Kristal Glam Club

Promoter: Kristal Club
Preț: TBA

 La exact sase luni de la precedenta sa vizita in Romania, James Zabiela se pregateste de intoarcere, el urmand a mixa in calitate de invitat special la Kristal Club din Bucuresti, pe 29 martie 2013.


Cunoscutul artist James Zabiela, cel care ne-a incantat in premiera in Romania in clubul La Mania din statiunea Mamaia, in perioada incipienta a clubbing-ului autohton (2001-2002), dar si in clubul Space din Bucuresti (pe 9 februarie 2002, pentru cine isi mai aminteste), este se pare pe lista de prioritati a clubului Kristal din Bucuresti, el mixand deseori in cadrul evenimentelor organizate in cele trei locatii ale clubului (Floreasca, Pipera si mai nou, Regina Elisabeta), cat si in cadrul cunoscutului festival Sunwaves.

Ultima prezenta a sa in Romania s-a produs in data de 12 octombrie 2012, bineinteles la Kristal Club din Bucuresti, o petrecere cu foarte multi participanti si o demonstratie de forta din partea artistului britanic, care si-a pus amprenta personala, folosindu-se si de gadget-uri, asupra muzicii de care se foloseste la realizarea seturilor sale.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER