• Romania
  • English

evenimente: J.Lo Dance Again in Romexpo pe 14 Noiembrie 2012

14 Noiembrie 2012
J.Lo Dance Again
 

J.Lo Dance Again @ Romexpo

Promoter: D&D Easte Entertainment
Jennifer Lopez va sustine un concert la Bucuresti, in cadrul complexului Romexpo! Evenimentul a fost confirmat oficial, Romania fiind inclusa pe harta turneului mondial Dance Again pe care J.Lo il sustine in aceasta perioada si care va ajunge in Europa la inceputul lunii octombrie. Concertul din Romania va avea loc pe 14 noiembie 2012
J Lo, asa cum este cel mai bine cunoscuta vedeta americana, si-a inceput cariera muzicala in 1999, iar in prezent are la activ nu mai putin de sapte albume de studio, vandute in peste 55 de milioane de exemplare in intreaga lume.
Cele mai recente succese ale artistei sunt single-urile On The Floor si “Dance Again, mega- hit-uri realizate in colaborare cu rapper-ul Pitbull care au ocupat locul intai in topurile din intreaga lume, inclusiv in cele din tara noastra.
Turneul “Dance Again” a debutat pe 14 iunie in Panama City, pentru a continua apoi pe continentul sud-american. Acolo, artista a cantat in Venezuela, Chile, Argentina si Brazilia si apoi s-a indreptat catre America de Nord
In primele zile ale lunii octombrie, J Lo va ajunge in Europa, unde va canta mai intai in tari precum Portugalia, Spania, Elvetia, Italia, Germania, Belgia si Franta, pentru ca apoi sa se indrepte catre tarile scandinave.
Dupa un periplu in Rusia si alte state din Estul Europei, J Lo va ajunge in Romania, unde va poposi pe data de 14 noiembrie, spre bucuria fanilor muzicii pop din tara noastra.
J Lo a anuntat recent ca prin intermediul site-ului sau, intentioneaza sa interactioneze cat mai mult cu fanii, care au sansa de a castiga bilete la concerte, premii surpriza si chiar invitatii in backstage.
Organizatorii evenimentului sunt Marcel Avram si East European Events, in colaborare cu D&D East Entertainment si prezentat de Antena 1 si Radio Zu.
Biletele pentru concertul Jennifer Lopez de la Bucuresti se vor pune in vanzare prin reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si pe www.eventim.ro, vom reveni si noi cu pretul lor si cu alte detalii.
 
Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER