• Romania
  • English

Teatru / Spectacole: Ivan cel Groaznic @ Grand Cinema&More in pe 19 Aprilie 2015

19 Aprilie 2015

Ivan cel Groaznic @ Grand Cinema&More

Preț: 70 LEI

Ivan cel Groaznic @ Grand Cinema&More Baneasa

TRANSMISIUNE IN DIRECT DE LA TEATRUL BOLSHOI DIN MOSCOVA

Când tânărul Ivan IV este încoronat, el trebuie să o aleagă pe una dintre cele 13 fiice ale Boierului pentru a-i deveni soție și țarină. El o alege pe Anastasia și cei doi se îndrăgostesc nebunește. Când Boierii complotează împotriva lui și îi otrăvesc soția mult iubită, Țarul Ivan se trezește înconjurat de dușmani. Bântuit de gânduri negre și fantome, el se scufundă încet în nebunie.

Bazându-se pe muzica compusă de Prokofiev pentru filmul lui Eisenstein din 1944, Ivan cel Groaznic este o operă în adevăratul stil Bolshoi. Fascinanta și puternica epopee a lui Yuri Grigorovich aduce în prim plan controversata domnie a lui Ivan cel Groaznic și zugrăvește evenimentele din Rusia secolului al 16-lea în scene de o frumusețe vizuală deosebită. Coregrafia plină de vigoare, putere și salturi sălbatice, include și o mare grație și fragilitate în rolurile feminine. Un amestec de dans puternic și clasic sensibil creează o epopee lirică, în culorile vii ale Rusiei medievale.

Redescoperit recent, Ivan cel Groaznic este una dintre producțiile principale din repertoriul companiei, o operă clasică a secolului 20 și o minunată experiență teatrală.

Muzica: Sergei Prokofiev
Libretul: Yuri Grigorovich
Coregrafia: Yuri Grigorovich

 

                                               

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Full Moon Live Festival 2018 Snoop Dogg la București, pe 29 august DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER