• Romania
  • English

evenimente: “Iubim 2 Roti” in Romexpo pe 22 Mai 2015

22 Mai 2015

“Iubim 2 Roti” @ Romexpo

Preț: 25 LEI

CONDUSI DE PASIUNE, UNITI DE 2 ROTI!

“Iubim 2 Roti”, editia a treia: Doua seri de concerte, sase trupe, stunt-show si concursuri.

Ajuns la a treia editie, evenimentul “Iubim 2 Roti”, organizat de Asociatia Moto Free Riders, se va desfasura anul acesta pe parcursul a trei zile, in perioada 22-24 mai, in complexul Romexpo.

Pentru participantii la festival am pregatit doua seri de concerte, seri in care sase trupe vor incinge atmosfera. Astfel, vineri, 22 mai, vor canta Basska,Coma si Vita de Vie, iar sambata, 23 mai - Blade Strings, Suie Paparude si Xandria, trupa care vine in Romania special pentru “Iubim 2 Roti”. De asemenea, concertele vor fi urmate de after-party, dupa orele 23:00, cu Aproape Unplugged(vineri) si CALEnDAR (sambata).

Nu vor lipsi nici demonstratiile si concursurile cu care v-am obisnuit la editiile anterioare. Participantii vor putea asista la un Stunt Show cu supercampionul mondial Chris Pfeiffer, vor putea participa la un Drive Test BMW, vor avea la dispozitie un trainer BMW si trial moto/biciclete. De asemenea, vor fi organizate si multe concursuri cu premii.

Nu va lipsi nici parada “Iubim 2 Roti”. Anul trecut, la parada au participat aproximativ 2.500 de motociclete si mopede si 1.700 de biciclete, iar anul acesta ne asteptam la o prezenta mai mare. Parada din cadrul evenimentului „Iubim 2 Roti” este gandita ca o campanie de constientizare a prezentei vehiculelor pe doua roti in trafic, fie ele biciclete, mopede sau motociclete si isi propune sa educe participantii la trafic in spiritul respectului reciproc, al sigurantei si, nu in ultimul rand, al responsabilitatii sociale.

Pentru cei care isi aduc si copiii la festival va exista un loc de joaca supravegheat.

Anul acesta, participantii veniti din alte orase sau din strainatate vor beneficia si de un spatiu de campare dotat cu toate utilitatile.

Biletele pentru festivalul “Iubim 2 Roti” pot fi achizitionate prin intermediul site-ului www.myticket.ro si in reteaua Diverta, Libraria Mihai Eminescu si Magazinul Muzica, incepand de marti, 17 martie. Pretul va fi 35 de lei pentru o zi si 45 de lei pentru toata perioada festivalului.

Primele 1.000 de bilete vandute vor avea un pret promotional: 25 de lei pentru o zi si 35 de lei pentru toate cele trei zile.

Festivalul “Iubim 2 Roti” este organizat de Free Riders cu sprijinul Adevaratii Veloprieteni (AV) si al Primariei Municipiului Bucuresti.

Parteneri media: Rock FM, PeMotoare, Free Rider.

Sponsori: BMW Motorrad, Ciuc, Motul, Yato, Ford Neste Automotive, Carrefour.

Despre Asociata Moto Free Riders

Scopul Asociatiei Moto Free Riders este de a promova motociclismul si de a schimba imaginea motociclistilor prin educarea constanta a participantilor la trafic, indiferent daca acestia sunt pe doua sau pe patru roti. Prin actiunile sale işi propune sa incurajeze viitorii motociclisti sa dea dovada de responsabilitate rutiera si sa ofere respect tuturor partenerilor de drum. Membrii Asociatiei dedica timp, suflet si munca prin actiunile caritabile pe care le initiaza si le sustin si care se desfasoara in beneficiul celor defavorizati social: batrani, orfani, persoane cu dizabilitati fizice sau psihice, pentru a demonstra ca, indiferent de pasiuni, pot da dovada de solidaritate.

Principalele proiecte Free Riders:

Motociclistii exista in trafic”  - campanie a Inspectoratului General de Politie din Romania in parteneriat cu Asociatia Moto Free Riders;

Maini pentru maine” -  campanie destinata ajutorarii unor categorii defavorizate si a oamenilor cu nevoi deosebite;

Indiferenta Ucide! Doneaza pentru viata, investeste in viitor!” - campanie de donare de sange si de organizare a unor activitati culturale pentru copii fara posibilitati materiale;

Nebuni de alb”  - Campanie demarata de Free Riders pentru a ajuta persoanele sinistrate din cauza ninsorii si viscolului;

Free Spirit/Free Culture” - Campanie destinata motivarii elevilor cu rezultate deosebite la invatatura;

Contact:

Cosmin Anton, presedinte Free Riders

cosminanton@free-riders.ro

office@free-riders.ro

Web: www.free-riders.ro

Facebook: www.facebook.com/freeriders.ro

www.facebook.com/iubim2roti

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER