• Romania
  • English

evenimente: Ioi Events 2years anniversary in Guest House pe 11 Aprilie 2014

11 Aprilie 2014

Ioi Events 2years anniversary @ Guest House

Promoter: IOI Events

Cu ocazia aniversarii a 2 ani IOI Events, va invitam sa petrecem impreuna o seara memorabila in compania unui line-up de exceptie. Pastrand acelasi stil inovator, vom aduce in premiera in Romania un artist pe care il urmarim de multa vreme si in care avem mare incredere. Dewalta, sau pe numele lui adevarat David Koch,si-a construit o identitate solida in ultimii 5 ani pe scena house si techno europeana. Fie prin releasuri la labelul lui Meander, ori la case de discuri precum Vakant, Cynosure, All Inn sau Haunt, productiile sale sunt cantate de dj precum Ricardo Villalobos, Rhadoo, Petre Inspirescu, Raresh si incluse pe compilatii de la Seth Troxler sau Cassy. DeWalta este unul dintre cele mai prezente personaje de pe scena underground berlineza, unde obisnuieste sa faca atmosfera destul de regulat in renumitul Club der Visionaere, iar seturile sale au fost apreciate de toti cei care au avut ocazia sa il asculte live. Impreuna cu el vor mai presta in aceeasi seara unii din preferatii nostri care ne-au fost alaturi de la inceput si anume Dan Andrei, Cristi Cons, Vlad Caia si Cap. 
Asadar, va asteptam in data de 11 aprilie incepand cu orele 23:00 in Club GuestHouse.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER