• Romania
  • English

IEsc - Festivalul Iei, ediția a patra @ Parc Herastrau | 22 - 24 iunie 2018

22 Iunie 2018

IEsc - Festivalul Iei, ediția a patra

UPDATE:


 

Traineri iscusiți ne vor arăta în cele trei zile de festival câte lucruri frumoase putem face cu puțină imaginație și două mâini dibace! Vom coase, picta, împleti, ciucuri începând de mâine, la Roaba de Cultură! — with KaruselloMetal CreativD'Avent,Șezătoarea Urbană and Atelier Dumitru.

 

    Vă anunțăm cu bucurie că în weekendul 22-24 iunie ne revedem la IEsc, în Parcul Herăstrău - Roaba de Cultură să sărbătorim Ziua Internațională a Iei! 

    Concerte de folclor reinterpretat, studiouri foto profesionale, colțuri de make-up și hairstyling, proiecție de film românesc, ateliere de creație dedicate motivelor tradiționale și o zonă gastronomică și de relaxare. Intrarea este liberă!

 


    Concerte de folclor reinterpretat, expoziții de ii și accesorii, studiouri foto profesionale, colțuri de make-up și hairstyling, proiecție de film românesc, ateliere de creație dedicate motivelor tradiționale și o zonă gastronomică și de relaxare, asta vă așteaptă weekend-ul acesta la IEsc!

 


    Vor împleti în muzica lor ritmurile moderne cu sunete și elemente din folclorul autentic românesc: JAZÚZMEI3Irina Sarbu & Ethnotic ProjectURMAMichael T și Iqude!

Karusello, Asociația D'AventMetal CreativȘezătoarea Urbană și Flori de Gabroveni ne vor îndruma să descoperim elemente ale culturii tradiționale românești, în cadrul unor ateliere tematice, la care sunteți invitați să luați parte indiferent de vârstă!

    Doamnele și domnișoarele prezente la eveniment sunt invitate să viziteze gratuit cele două Beauty Corners by Beauty District înainte de sesiunile foto, pentru o experiență completă de studio, în care își pot face „bujori în obrăjori” sau „cosițe împletite”.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER