• Romania
  • English

HOSPITALITY ROMANIA 2012 pe 14 septembrie la Arenele Romane, Bucuresti

14 Septembrie 2012

HOSPITALITY ROMANIA 2012 @ Arenele Romane

Promoter: Hospital Records & Arena dnb
Preț: 30/40 lei

Hospital Records & Arena dnb prezinta: HOSPITALITY ROMANIA 2012

BILETE:
✸ 30 lei in avans la Boarder's (https://www.facebook.com/ boarders.boarders)
✸ 40 lei la poarta in seara petrecerii.


(http:// www.hospitalitydnb.com/2012/09/hospitality-romania/)

După o vară nebună plină de distracție, ne așteaptă un eveniment care să dea uitării regretele că ne întoarcem din vacanță: HOSPITALITY ROMANIA 2012 pe 14 septembrie la Arenele Romane, Bucuresti.


De peste o decadă Hospitality este cel mai tare eveniment de club din Marea Britanie și mai recent întreaga lume, care reunește artiști ai label-ului-titan britanic de drum and bass, Hospital Records. Evenimentele Hospitality sunt adevărate experiențe, fiind faimoase pentru performance-urile hiper-aclamate ale artiștilor și atmosfera explozivă și prietenoasă în același timp. Nu e de mirare că numărul de partygoeri și fani ai fenomenului e de ordinul miilor, aflându-se în continuă creștere.


Într-o premieră de mult așteptată, și în același timp neașteptată, îi vom vedea impreuna pe scena de la Arene pe doi dintre artiștii chintesențiali ai Hospital, High Contrast și Logistics, cărora li se alătură noua adiție a familiei, brazilianul S.P.Y.


Numele High Contrast nu mai are nevoie de nicio introducere. Primul album, True Colors, lansat în 2002, urmat de High Society(2004) l-au propulsat în rândul scenei dnb, iar hituri ca “Racing Green”, “Return of Forever” și “Days Go By” rămân clasice pentru fanii acestui gen. După albumul Tough Guys Don’t Dance, încărcat cu imnuri dnb ca "Kiss Kiss Bang Bang", "If We Ever" l-a făcut sinonim cu sintagma de liquid dnb optimist.
În 2012 lansează The Agony & The Ecstasy, albumul cu numărul 4, care conține colaborarea sa cu legendele muzicale Tiesto și Underworld. Înafara preocupărilor muzicale, Lincoln Barrett este și un mare pasionat de filme, el semnând regia primelor două single-uri, “The First Note Is Silent” și "The Agony & The Ecstasy".


Mai mult, puțini știu că el este unul dintre cei din spatele muzicii de la paradele Jocurilor Olimpice din Londra, lucrând împreună cu cei de la Underworld. Mai multe detalii ne dezvăluie chiar Link pe site-ul său, www.highlycontrasting.com
Doar pentru că Logistics este fratele mai mic al lui Nu:Tone nu a însemnat că avea asigurată afilierea la Hospital. Abia după ce a trimis “Replay”, a fost acceptat în roster-ul Hospital și a început să lucreze la propriul material. Matt a crescut și cu chitările celor de la Rage Against The Machine, dar și cu beaturile jazzy și soulful ale lui Roni Size și Dj Die, influențe care i-au modelat stilul propriu de dnb. El a făcut trecerea de la liquid funk dnb la un tip de dnb mai dansant, care te ridică de pe scaun la petreceri, cu hituri ca “Together”, “Spacejam”, ”The Trip” sau “Release The Pressure” și multe altele. După o perioadă în care s-a închis în studio și a avut numeroase colaborări, în martie 2012 a lansat noul single „We Are One”, urmat de lansarea albumului “Fear Not”, care ne duce prin piese de diferite tempo-uri și stiluri, însă păstrează la bază sunetul clasic Logistics.


S.P.Y a început să se intereseze de dj-ing pe la 12 ani. Era probabil singurul băiat din orașul natal Sao Paolo care făcea asta, în timp ce restul băteau mingea și se visau mari fotbaliști. S-a mutat la Londra unde s-a concentrat pe muzică, iar în numai 5 ani a reușit să iși facă simțită prezența în topuri, la petreceri și în gențile unor dji faimoși, atât cu producții proprii cât și prin remixuri la artiști ca Deadmau5, Claude von Stroke, Zinc Ft. Ms Dynamite, Delilah. În prezent lucrează la albumul său de debut, unul dintre cele mai așteptate albume dnb ale anului.
Gazda evenimentului va fi chiar MC Wrec, rezidentul Hospitality London. Cu peste 16 ani de experiență la microfon, 8 turnee mondiale la activ și sute de show-uri live, Wrec este unul din cei mai versatili și căutați MC din lume.
Reprezentanții români care vor avea onoarea de a lua parte la Hospitality sunt Grid și Sundancer.


Grid vine din Sfantu Gheorghe și a început să mixeze de pe la 16 ani, încercând să ajute scena muzicală din orașul natal. Împreună cu niște prieteni, a pus bazele Tone Troopers, care organizează evenimente și se ocupă atât de muzică, cât și de visuals, pentru a propaga mișcarea în inima Ardealului. Seturile sale sunt pline de energie, cu piese ritmate și dinamice, în care predomină jump up și jungle combinate cu pasaje de dubstep. De-a lungul activității a împărțit scena cu artiști ca Sub Focus, Emalkay, Jade, Chris Renegade, Spor, Anima Sound System, Bong-Ra etc.


Inițial, Sundancer a început să experimenteze cu trance și techno. Însă după un timp și-a dat seama că îl atrage mult mai mult domeniul drum and bass-ului, unde s-a înscris în rândul producătorilor de liquid. Melodiile sale sunt optimiste, melodice, cu hook-uri catchy și vocale soulful și condimentează inedit seturile, astfel încât fiecare dintre (rarele) sale apariții pe scenă este deosebită și îți rămâne în minte.


După ce au fost parteneri de scenă și au făcut visuals la Hospitality în Belgia, cât șă la fabulosul festival TomorrowLand, Hybrid visuals, Diaan si Vj ALU se vor ocupa de visuals si la ediția locală Hospitality. Alături de ei îl vom avea pe misteriosul hv 18, artist roman proaspăt revenit în țară după 2 ani de aventuri prin Europa.


Așadar, după lungi așteptări, răbdarea ne este răsplătită. Vă invităm să ținem legătura pe pagina noastră de facebook (https://www.facebook.com/arena.dnb.romania), unde găsiți zilnic melodii ale artiștilor care ne vor vizita, ultimele noutăți despre petreceri și numeroase concursuri cu invitații.


Stay tuned pentru mai multe detalii și nu uitați să dați mai departe vestea cea buna!PS: Le multumim prietenilor de la TUBORG (http://www.tuborgsound.ro/) si BURN (http://burn-studios.com/) pentru sustinere.


// http://www.hospitalitydnb.com/2012/09/hospitality-romania/
Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER