Horns vs. Halos - La Goblin bei cu masura @Goblin Club | Sambata , 14 APRILIE 2012

14 Aprilie 2012

Horns vs. Halos - La Goblin bei cu masura @Goblin Club | Sambata , 14 APRILIE 2012 @ Goblin Nightwatcher

Promoter: Goblin Club
Preț: Intrare Libera

Sambata seara, cand ceasul bate de trei ori ora 22:00, incheiem postul , ii schimbam frecventa si dam volumul la maxim la muzica si distractie pacatos - serafica, pana la rasarit!

Goblin aduce Raiul pe pamant..sau si mai bine : sub pamant, in subteranul infernal de galagios, sacrificator de shoturi lui Smardan Nr. 30.

Procesul e complicat si destul de instabil , asa ca e nevoie si de toti adeptii distractiei goblinesti sa readuca echilibrul : barul din stanga isi asteapta credinciosii iar cel din dreapta pacatosii , cu confesiunea si promisiunea din partea noastra ca facem cinste cu shoturi care cresc gradele in sange si aduc in al noualea cer toti Gobliniacii care respecta DressCode-ul : Devil's Red vs. Pure White si Horns vs. Halos.

Party like it's Holly Day..or Holiday!

Ne vedem sambata !

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Loudcity Sessions cu ALEXANDRU ANDRIEȘ @Clubul Țăranului Român Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER