• Romania
  • English

concerte: Horia Brenciu si HB Orchestra in Romexpo pe 29 Martie 2014

29 Martie 2014

Horia Brenciu si HB Orchestra @ Romexpo

Horia Brenciu schimba locatia si creste distractia! 

Primavara incepe la... ROMEXPO!

 

Dupa ce a facut traditie concertand trei ani la rand la Sala Palatului, Horia Brenciu si Orchestra lui trec la un alt nivel, mutand distractia intr-o alta locatie, in care nu a avut curajul sa concerteze niciun alt artist roman pana acum.

Romexpo va fi locul care va gazdui show-ul lui Brenciu, iar 29 martie 2014 va fi data la care artistul va pune pe scena un nou concept  de spectacol, definit chiar de el: „MAI MULT, MAI NEBUN, MAI SPECTACULOS  -  MAI TARE CA NICIODATA!” . Scena de mari dimensiuni, spectacolul fabulos de lumina, grafica, efectele pirotehnice  si sunetul  vor veni in completarea playlistului nebun la care Horia Brenciu si echipa lui lucreaza intens.

Romexpo ne permite sa fim de 10 ori mai nebuni si sa oferim oamenilor o productie cum nu s-a mai vazut in Romania. Cand am aflat ca locul in care vom concerta (Pavilionul Central, Romexpo) are o cupola inalta de 40 de metri, mi-au trecut prin minte zeci de idei. Va dati seama cate o sa se intample acolo! Va fi un spectacol inedit si diferit fata de ce s-a intamplat pana acum. Pentru prima data, fanii mei care vor dori sa danseze, o vor putea face inca de la inceput intr-un loc special amenajat pentru ei si anume, Golden Circle. Aici se va sta in picioare, zona fiind chiar langa scena, asadar imi va fi extrem de usor sa va imbratisez sau sa va invit la dans...

 

O alta premiera care se va intampla pe 29 martie 2014, va fi concertul Julie Mayaya & Zaza Band care va avea loc in deschiderea show-ului meu.

 

Nu vreau sa va dezvalui nimic, deocamdata, despre invitati sau despre ceea ce o sa cantam in martie. Este exact ca si cum ati veni la un pom de Craciun si va veti deschide rand pe rand cadourile. Ei bine, asa va fi cu fiecare piesa a serii... Trebuie sa traiti momentul. Ce vreau eu?! Bucuria voastra!

 

Mai mult, mai nebun, mai spectaculos nu e o utopie. E real! Se apropie! Va fi pe 29 martie 2014!

 

Biletele la concertul Horia Brenciu si HB Orchestra, care va avea loc pe 29 martie 2014, la Romexpo, au fost puse in vanzare in reteaua Eventim, incepand de astazi, 2 decembrie 2013.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER