• Romania
  • English

Horia Brenciu & HB Orchestra Live Sala Palatului, 5 noiembrie, ora 20.00 Turneu Național – 11 orașe

05 Noiembrie 2016

Horia Brenciu & HB Orchestra Live @ Sala Palatului

Preț: 100 lei

Horia Brenciu, artistul supranumit “omul-spectacol”, concertează pe 5 noiembrie la Sala Palatului, într-o impresionantă producție live, alături de instrumentiștii prestigioși care alcătuiesc HB Orchestra.

    Odată cu primul show susținut în martie 2011 la Sala Palatului, Horia Brenciu a adus un suflu nou în showbiz-ul românesc, adăugând concertelor un ingredient imediat adorat de public – entertainment-ul.

    Conectat în permanență la public, Horia Brenciu generează audienței bucuria de a trăi. Un show marca Horia Brenciu este poate cel mai interactiv realizat de un artist român.

Pasiunea pentru muzică și dragostea pentru oameni sunt elementele care caracterizează fiecare concert Horia Brenciu, publicul vibrând de fiecare dată împreună cu artistul.

    În termeni estetici, un show Brenciu este catharsis: purifică, arde emoțiile negative, eliberează stresul, ca și cand auditoriul ar fi supus unui tratament.

    „O luna nebuna, o luna muzicala, o luna plina de bucurii! Incepem turneul in forta pe 6 octombrie, la Piatra Neamt si ne oprim pe 5 noiembrie, la Bucuresti!

    Toamna asta vom avea multe de cantat, multi prieteni de revazut si o groaza de lume de imbratisat pentru ca acest turneu vine dupa o pauza de 3 ani.

   3 ani in care am lansat un album, „40+”, in care am scris o multime de piese noi si in care am construit momente muzicale speciale pentru fanii mei.

   Muzica m-a apropiat si mai mult de tara si m-a facut sa-i iubesc si mai mult pe romani.

   De pe 6 octombrie, de la Piatra Neamt, pana pe 5 noiembrie, la Sala Palatului, fiecare seara de concert va fi unica si va beneficia de amintiri frumoase! Dragilor, abia astept sa ne vedem.”

   Turneul Horia Brenciu Live este unul dintre cele mai ample turnee din ultimii ani din România, cu o desfășurare de forțe impresionantă.

   Evenimentul face parte din Programul național cultural Artă contra Drog 2016, proiect derulat de Centrul Internațional și pentru Drepturile Omului - CIADO România și Asociația Culturală de Teatru, Muzică și Film „Dracula”.

   Scopul proiectului este de a informa publicul asupra riscului asociat consumului de droguri și de a oferi, în același timp, o alternativă de viață sănătoasă prin consumul de acte cultural-artistice.

   Odată cu primul show susținut în martie 2011 la Sala Palatului, Horia Brenciu a adus un suflu nou în showbiz-ul românesc, adăugând concertelor un ingredient imediat adorat de public – entertainment-ul.

   Conectat în permanență la public, Horia Brenciu generează audienței bucuria de a trăi. Un show marca Horia Brenciu este poate cel mai interactiv realizat de un artist român.

   Horia Brenciu & HB Orchestra – Live în concert! Sâmbătă, 5 noiembrie, ora 20:00, la Sala Palatului.

   Biletele se găsesc la casa de bilete a Sălii Palatului, Metrou Unirii 2 și online pe Vandbilete.ro, bilete.ro, bilet.ro, blt.ro, ticketnet.ro, bilete.salapalatului.ro, iabilet.ro și eventim.ro.

   În funcție de categorie, prețul unui bilet este de 250 lei, 150 lei, 100 lei sau 75 de lei.

   Turneul se desfășoară potrivit calendarului:

Joi, 6 octombrie – Sala Polivalentă - PIATRA NEAMȚ

Vineri, 7 octombrie – Sala Sporturilor “D.P. Colibași”- BRAȘOV

Luni, 17 octombrie – Sala Polivalentă - IAȘI

Marți, 18 octombrie – Teatrul de Vară “Radu Beligan” - BACĂU

Miercuri, 19 octombrie – Sala Sporturilor “Dunărea”- GALAȚI

Joi, 20 octombrie – Sala Sporturilor – CONSTANȚA

Luni, 24 octombrie – Teatrul de Stat - ORADEA

Marți, 25 octombrie – Sala Sporturilor “Traian” – RÂMNICU VÂLCEA

Vineri, 28 octombrie – Sala Polivalentă - CRAIOVA

Sâmbătă, 29 octombrie – Opera Națională Română – TIMIȘOARA

Duminică, 30 octombrie – Sala Polivalentă - CLUJ-NAPOCA

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.

Galerii foto de la Horia Brenciu & HB Orchestra Live :

Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER