• Romania
  • English

Horatiu Mălăele - „Sunt un orb“ - la Cinema Patria

13 Noiembrie 2015

Horatiu Mălăele - „Sunt un orb“ - la Cinema Patria

Preț: 39 lei

 

                  „Sunt un orb“ - spectacolul cel mai iubit de public revine pe 13 noiembrie la Cinema Patria!

    Spectacolul „Sunt un orb“ nu este singurul din palmaresul talentatului actor si regizor, Horatiu Malaele, cu zeci sau chiar sute de reprezentatii jucate cu casa inchisa ani la rand.

      Recitalul excepțional ”Sunt un orb” revine in inima capitalei, pe 13 noiembrie la cinematografului Patria, sub auspiciile avertismentului cu care deja ne-a obisnuit, „pericol de ras in hohote“.

     Horatiu Malaele ii va introduce pe cei prezenti in atmosfera bunei dispozitii si va imbina in armonie perfecta comedia cu literatura, prin pleiada de poezii despre dragostea animaliera, picturala, de mama, de sotie, prin versurile lui Nichita Stanescu, Teodor Paca, George Toparceanu, Emil Brumaru, Mircea Micu, Geroge Tarnea, Geo Dumitrescu, Nazim Hicmet etc.

    „Spectacolul Sunt un orb cuprinde cateva poezii de mare calitate, dar si proza scurta.

   Sunt mai multe elemente care formeaza acest spectacol, in care este vorba despre mine, dar este vorba si despre dumneavoastra“, spune Horatiu Malalele.

     Nu lipsesc, evident, nici momentele de improvizatie, pline de umor, cele care fac, de obicei, deliciul reprezentatiilor sale.

 Ca de fiecare data, recitalul va fi urmat de proiectia filmului „Funeralii Fericite“, o comedie neagra regizata de Horatiu Malaele pe un scenariu scris de Adrian Lustig, in care chiar Horatiu Malaele realizeaza un rol de exceptie.

   Spectatorii care vor lua parte la spectacolul ”Sunt un orb” de pe 13 noiembrie, vor beneficia in mod gratuit de vizionarea acestuia.

   Filmul, dificil de incadrat intr-un gen cinematografic, ilustreaza o lume populata de personaje ciudate in care comedia neagra imbina satira sociala cu drama psihologica pe muzica marelui compozitor Vladimir Cosma.

   Biletele pentru spectacolul artistului Horatiu Malaele au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate de la casa de bilete a cinematografului Patria, agentiile Eurolines si TUI TRAVELCENTER, Libraria Eminescu, Magazinul Muzica si Unirea Shopping Center.

   Totodata, acestea pot fi procurate si prin intermediul platformei online www.ticketnet.ro. Preturile biletelor variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: 49 ron – cat.I si 39 ron – cat.II.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER