Holograf - "Best Ballads", de Valentine's Day @ Sala Palatului | 14 Februarie 2018

14 Februarie 2018

Holograf - "Best Ballads", de Valentine's Day @ Sala Palatului

 

    După încă un an plin de concerte și de spectacole de succes, trupa Holograf își plănuiește calendarul pentru 2018 anunțând "Best Ballads", de Valentine's Day, la Sala Palatului.


    Astfel, pe 14 Februarie 2018, declarațiile de dragoste vor curge timp de mai bine de două ore de muzică live, pe ritmurile celebrelor balade precum "Sa nu-mi iei dragostea", "Esti așa frumoasa", "Ti-am dat un inel" sau "Dragostea mea".

 

"Concertele de ziua îndrăgostiților au fost o tradiție pentru noi. Am renunțat la această tradiție pentru o perioadă, dar acum revenim la ea cu cea mai mare plăcere.

Pentru că melodiile noastre se potrivesc cel mai bine acestei zile și definesc perfect dragostea.

Va fi o seară cu cele mai bune balade de dragoste Holograf."declară Dan Bittman.

 

    Acum, în prag de sărbători, un cadou inspirat pentru prietenii îndrăgostiți sau chiar pentru părinții nostalgici ar putea fi chiar două bilete la concertul Holograf "Best Ballads": https://goo.gl/5NMSSA 

 

    Biletele VIP costa 168 lei iar prețul pentru restul biletelor variază între 54 si 118 lei. Prețurile sunt valabile până la finalul anului.

 

    Chiar dacă muzica Holograf este, de mulți ani, un laitmotiv al evenimentelor importante din viața noastră și face parte din rețeta succesului oricărui eveniment privat, experiența de a trăi live emoția și muzica Holograf merită încercată și repetată.

 


 

    Difuzate la radiourile importante, hiturile celor 5 muzicieni pot completa declarațiile emoționante și buchetele de flori.


    Spectacolul de Valentine's Day este organizat de Sublime România și promovat de HTag PR și deschide seria de evenimente publice mari ale trupei Holograf în anul care vine.

 


Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Loudcity Sessions cu ALEXANDRU ANDRIEȘ @Clubul Țăranului Român Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER