• Romania
  • English

The Silver Church Club găzduieşte un eveniment Kanzen Music pe numele său “Joint”

30 Septembrie 2011

HITT - J-rock concert @ The Silver Church

The Silver Church Club găzduieşte un eveniment Kanzen Music pe numele său “Joint”,  un eveniment dedicat muzicii rock si variatelor sub-genuri pe care le poate cuprinde.

Începând cu ora 18:00 pe scenă va performa “Monarchy”, cea mai bună formaţie românească a momentului de progressive metal, urmaţi de artistul japonez visual kei HITT.

Debutul european al lui HITT s-a produs in 2009 odata cu lansarea albumului “Kakkotsuke Man”.  HITT este un artist atipic, chiar si pentru cunoscatori, cu un stil musical deosebit : jrock, piano rock cu influente jazzy.
Concertul din Romania face parte din turneul european de promovare al noului album “Because it`s love” lansat in iulie 2011.

Preţi bilet: 30 lei/presale, 40 lei în seara concertului. Biletele se pot cumpăra din reţeaua de magazine Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti, Humanitas sau online pe www.eventim.ro.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Electric Castle 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER