HIP-HOP CARITABIL PENTRU ACTORUL SERBAN IONESCU

30 Mai 2012

HIP-HOP CARITABIL PENTRU ACTORUL SERBAN IONESCU @ The Silver Church

Preț: 30

Vision Production va invita miercuri, 30 mai, ora 21:00, în The Silver Church, la un concert cu strângere de fonduri pentru actorul Serban Ionescu.
O mâna de oameni cred în viata - alatura-te lor si vino sa-i oferim unui munte de om sansa de a merge mai departe. Pentru ca înca mai crezi în oameni de cultura.
Pentru sustinerea cauzei vor fi prezenti pe scena: Puya, Doc, Deliric1, Vlad Dobrescu, Don Baxter, Pacha Man, Karie, Legalize, Bibanu mixXl, Dragonu, Flou Rege, Camuflaj, Chimie, Dj Albu si Cristyz.
Pretul biletului: 30 lei
Încasarile din bilete vor fi donate în totalitate actorului Serban Ionescu.
Prezinta: Claudiu Sara si Bogdan Nicolai(Alarma Pro FM)
Cu sprijinul: Asociatia MAME si Alarma ProFm.

Contul în care se pot face donatii:

Numar cont: RO 19RNCB031 8050015460001

Banca Comerciala Româna 

Sucursala Piata Rosetti 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Loudcity Sessions cu ALEXANDRU ANDRIEȘ @Clubul Țăranului Român Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER