• Romania
  • English

Eveniment: HERNAN CATTANEO

16 Octombrie 2010

HERNAN CATTANEO @ Studio Martin

STUDIO MARTIN

sambata, 16 octombrie


* HERNAN CATTANEO

* FASTER


Hernan Cattaneo, binecunoscutul artist de origine argentiniana se intoarce in Romania, la Studio Martin. Cu o istorie deosebit de lunga in zona progressive house-ului, Hernan, unul dintre cele mai reprezentatitive nume ale label-ului Renaissance, isi va face din nou simtita prezenta in Bucuresti sambata, 16 octombrie. In deschidere: Faster. Mai multe detalii privind activitatea recenta a artistului, precum si cateva mixuri si informatii despre cum fanii acestuia pot intra in posesia unor invitatii... in curand! 


Pret intrare: 
20 lei / 30 lei

Program:
23:00 - 06:00

Rezervari mese:
+40 733 MARTIN
+40 733 627846

Guest list:
valabil pana la ora 01:00

Adresa: 
Blvd. Iancu de Hunedoara Nr. 41

Web & info:
Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER