Eveniment: Harlem Globetrotters

26 Martie 2010

Harlem Globetrotters @ Sala Polivalenta

Cu ocazia celui de-al 84-lea sezon consecutiv in turneu mondial, Harlem Globetrotters ajung din nou la Bucuresti si Cluj-Napoca, pentru singurele doua spectacole din Romania in 2010. 

Spectacolul de la Bucuresti va incepe la orele 19. Biletele costa intre 50 si 150 de lei, iar copiii sub 6 ani insotiti de parinti vor avea acces gratuit.Dupa spectacolele 2007 si 2008, Harlem Globetrotters vor face din nou o demonstratie de maiestrie in pur stil american intr-un show cu totul nou, pe 25 martie la Sala Sporturilor din Cluj si pe 26 martie la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Magicienii baschetului - Harlem Globetrotters isi tin publicul in priza cu cu doze consistente de comedie si un amestec unic de jonglerii cu mingea, dribbling-uri incredibile, aruncari la cos nemaivazute si celebrele slam-dunk-uri care te lasa cu gura cascata.

In cei aproape 85 de ani de existenta, Harlem Globetrotters au jucat mai mult de 25.000 de partide de baschet in 120 de tari de pe 6 continente, in fata a mai mult de 130 de milioane de fani.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

EDVIN MARTON ADUCE „STRADIVARIUS” LA BUCUREȘTI THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW – ROMÂNIA  BUCUREȘTI | 5 MAI 2018 Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER