• Romania
  • English

Party-uri: HAPPY BIRTHDAY PARTY cu reducere 25% la nota de plata pentru ANIVERSARI in Club Maya pe 28 Decembrie 2013

28 Decembrie 2013

HAPPY BIRTHDAY PARTY cu reducere 25% la nota de plata pentru ANIVERSARI @ Club Maya

Sambata in CLUB MAYA "HAPPY BIRTHDAY PARTY cu reducere 25% la nota de plata pentru ANIVERSARI", SHOT-URI din partea casei, surprizele pregatite te vor incanta la maxim, SAMPANIE, artificii, confetti, distractie maxima, super oferte si pentru cei care nu isi serbeaza ziua: 130 st de J&B, 150 st de JACK DANIELS, 150 de lei st de Absolut,Finlandia sau Smirnoff..DJ ALINUTA, dantuiala pana in zori, muzica pe toate gusturile, HIT-URI din toate timpurile, shot-uri incendiare, atmosfera senzationala, surprize, CELE MAI TARI ANIVERSARI, animatoare, SUPER PETRECERI DE BURLACI SI BURLACITE, GARANTAT CEA MAI TARE PETRECERE DIN SAPTAMANA si tot ce iti doresti de la o seara de neuitat numai in Club Maya, garantat te vei simti ca la propia petrecere..

NU se plateste rezervarea si NU exista consumatie obligatorie. INTRARE LIBERA.

Rezervare gratuita la 0769778644.

Calea Mosilor, nr 138.

 

http://www.club-maya.ro

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festival 'El Carrusel' Maluma, Luis Fonsi & many more Festival ‚EL CARRUSEL’ BUCUREȘTI | 30 Iunie – 1 Iulie 2018 Scorpions, pe 12 iunie 2018 la București, în cadrul Crazy World Tour Hills of Rock 2018 Neversea 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER