• Romania
  • English

evenimente: Halloween Or Not ... We Party! Editia 4 in Palatul Bragadiru pe 26 Octombrie 2013

26 Octombrie 2013

Halloween Or Not ... We Party! Editia 4 @ Palatul Bragadiru

Promoter: Lollipop Events

Halloween or Not...We Party! Editia 4

Locatie: Palatul Bragadiru

Data: 26 octombrie 2013

 

 

Line up:

 

 

 

Brett Johnson (US)

JT Donaldson (US)

Piftek

TBF

 

[WonderUnderWorld - stage]

Mauss

Suciu

Cezar

Kozo 

 

 

Lollipop Events prezinta Halloween or not ... We Party! editia a 4 a – 26 octombrie 2013, Palatul Bragadiru

 

Bucuresti, 26 octombrie 2013, ora 22:00 – Palatul Bragadiru isi deschide din nou portile pentru cea mai tare petrecere de Halloween din oras. Lollipop Events bate gongul si lanseaza a 4 a editie a evenimentului “Halloween or not…We Party!”.

 

Anul acesta vom lua cina in familie, cu familia Addams si rudele din strainatate si vom sarbatori pe ritmuri alese, categoria hiper-premium, 5 stele, cu Brett Johnson (US), JT Donaldson (US), Piftek si TBF in sala de dans a palatului.

 

Brett Johnson si-a castigat reputatia pentru ritmurile complexe care imbina intr-un mod inedit stilurile house, R&B, disco, cu influente tehno. Stilul sau a atras atentia unor nume legendare ca Derrick Carter si DJ Sneak cu care a colaborat inainte de a-si lansa propriul label, Aesoteric Records, iar intalnirea cu Chez Damier l-a facut sa-si inteleaga cu adevarat chemarea. A incediat scena in cluburi ca Fabric din Londra, Cocoon din Frankfurt, White Rabbit din Beijing, DC 10 din Ibiza, dar si la festivaluri precum T in The Park din Scotia si 10 Days Off din Belgia.

 

Familia Addams care ne va gazdui in Ballroom a pregatit un spectacol de lumini si umbre sofisticat, iar cunoscutii casei vor incinge scena cu dansuri fantasmagorice.

 

Vom dansa pana vedem curcubeul care straluceste in intuneric. La capatul sau, in subsolul bantuit al palatului, Mauss, Suciu, Cezar si Kozo va asteapta in WonderUnderWorld pentru niste experimente audio-vizuale ultra-fine. Totul intr-un decor dark, cu panze de paianjen, spirite misterioase, pisici negre si vrajitoare sexy, iar daca nu veniti pregatiti puteti oricand sa faceti o plimbare prin cimitirul de pe terasa unde va puteti picta fata sau cumpara un costum potrivit pentru marele bal.

 

Atentie petrecaretilor, nu va jucati cu focul, o echipa specializata de demoni imblanziti va face un show incendiar pentru voi. Echipa Lollipop a pregatit si alte surprize terrrrrribil de cool, pentru toate gusturile, chiar si cele culinare: pe terasa, la o gustare, dupa dans intens.

 

Trick or treat and party on! Boo!

 

Dresscode: Familia Addams, Halloween, party animal.

Bilet in avans: 40 RON // Bilet in seara evenimentului: 50 RON // Bilet VIP: 70 RON

Pentru rezervari & info: madalina@lollipop-events.ro

Producator eveniment: Negru Pe Alb // Petrecere marca inregistrata Lollipop Events

Facebook event

Adresa: Palatul Bragadiru - Calea Rahovei 147 - 153, Bucuresti 050892


Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festival 'El Carrusel' Maluma, Luis Fonsi & many more The Mission pres. Solomun +1 Hills of Rock 2018 Neversea 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER