>
  • Romania
  • English

evenimente: HABSTRAKT in Fusion Arena pe 30 Mai 2014

30 Mai 2014

HABSTRAKT @ Fusion Arena


HABSTRAKT alias Adam vine din Franta pentru a mixa Vineri 30 Mai la Bucuresti in incinta Fusion Arena la invitatia celor doi membri fondatori LoudNoiz, The Flo si Bong. Despre LoudNoiz, un label proaspat insa fondat pe experienta atat pe latura de productie muzicala cat si organizatorica, vom auzi tot mai multe deoarece "capeteniile" deruleaza in paralel cateva proiecte ce vor marca bine locul stalpilor unei viitoare miscari locale.
 Ales ca sol pentru un start cu o amprenta sonora unica si plina de entuziasm, Habstrakt se numara printre artistii cu background muzical complex si bine inradacinat in pasiunea pentru instrumente precum chitara, clape, samplere si alte kituri care l-au propulsat in industria muzicala alaturi de nume precum Flux Pavilion, Borgore sau Datsik. Releasurile sale la Buygore si Never Say Die nu mai lasa loc de prea multa introducere pentru soundul tintit sa inarmeze publicul cu energie intr-un wall-of-bass atat de inaltator prin puterea melodica.
  Si ce poate face un motor sa mearga mai bine decat un combustibil bun(?), si ce il poate tura pe masura sutelor de cai putere mai fin decat un sofer condus de pasiune si talent(?) - acestea ar fi cateva elemente cheie care descriu ceea ce va asteapta pe circutul sonic alaturi de Habstrakt si ceilalti artisti din line up, Bass Turbat, Dropdread, Feary, Aero si gazdele Bong si The Flo in seara de 30 Mai.
  Make some LoudNoiz!

✰HABSTRAKT

https://www.facebook.com/Habstrakt https://soundcloud.com/adam-habstrakt

RO Support:

✰BASS TURBAT

https://www.facebook.com/bassturbat

✰BONG & THE FLO

https://www.facebook.com/bongdub https://theflo1.toneden.io/

✰DROPDREAD

https://www.facebook.com/drop.dread

✰FEARY

https://www.facebook.com/djfeary

✰AERO

https://www.facebook.com/aero718

https://www.facebook.com/events/668223009903675/

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER