• Romania
  • English

Guy Gerber LIVE la Studio Martin 29.12.2012

29 Decembrie 2012

Guy Gerber LIVE la Studio Martin 29.12.2012 @ Studio Martin

Promoter: The Mission
Gen muzical: Muzica Electronica
Preț: 20/30 lei

Teoretic detaliile despre acest super party ar trebui sa aiba doar un rand


GUY GERBER (clasat al 2lea in clasamentul Resident Advisor Top 20 Live Acts  2012) la STUDIO "The Legend" MARTIN (locul 17 in Resident Advisor Club Awards)


Dar cum ne simtim datori sa adaugam cateva informatii, hai sa vedem cine este Guy GerberGuy Gerber este tipul de artist ajuns rara avis pe scena aceasta atat de lipsita de idei (cateodata) a muzicii electronice: productii in care primeaza melodia inaintea ritmului si live act-uri in care principalul ingredient sunt emotiile transmise publicului.


Dupa 3 ani de la debutul Supplement Records (propria casa de discuri), lanseaza track-uri la Bedrock (detinut de Digweed) si la Cocoon (Sven Vath, anyone?), unde a lansat si clasicul album (deja) Late Bloomers.


Ati crede ca utilizarea basului din chitara versus drum machine este o forma de excentrism la Guy Gerber. Ei bine, nu, este o forma de exprimare artistica, sustinuta si de artwork-ul vinilurilor Supplement Records, semnate tot Guy Gerber!


O compilatie Fabric incredibila, un loc 2 (dupa preferatul domnsioarelor, Nico Jaar) in RA Top Live Acts si multe track-uri ce pot fi catalogate cu usurinta ca puncte de reper in istoria muzicii electronice: aceasta este cartea de vizita a unuia dintre cei mai asteptati artisti in 2012 la Studio Martin: Mr. Guy Gerber (LIVE)!


Mai multe despre Guy Gerberhttps://www.facebook.com/guygerberhttps://soundcloud.com/guygerber


Preturi la intrare:20 ron inainte de 00:00 / 30 ron dupa 00:00


Pentru rezervari apelati: 0733.MARTIN / 0722.399.288

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER