• Romania
  • English

concerte: Grimus si Astero in Fabrica Club pe 07 Martie 2013

07 Martie 2013
Grimus si Astero
 

Grimus si Astero @ Fabrica Club

Gen muzical: Rock

Joi, 7 martie 2013, de la ora 22:00, trupa Grimus va susţine primul concert din acest an în clubul Fabrica din Bucureşti.

Un eveniment la invitaţia Rock Events pentru a sărbători luna femeii.

Grimus a fost considerată încă de la început ca una dintre cele mai interesante trupe ale noului val al rock-ului românesc. “Panikon” şi “Egretta”, cele două albume ale trupei au primit aprecieri din partea criticilor de specialitate, iar show-urile live pline de energie le-au adus nenumăraţi fani.

Au deschis concertele RHCP, Placebo şi Roxette în Romania şi au participat la numeroase festivaluri :ROCK FOR PEOPLE Festival în Republica Ceha, B'ESTFEST Romania, EXIT Festival în Serbia , SZIGET Festival în Ungaria, şi Eurosonic în Olanda.

Despre oportunitatea de a cânta în deschiderea RHCP, trupa Grimus a declarat:

“Anul acesta a fost unul extraordinar pentru noi. ... o trupă cu care am crescut şi datorită căreia ne-am decis să facem muzică. Onoarea pentru noi este cu atât mai mare cu cât am fost aleşi chiar de managementul trupei”.

website:http://www.grimus.ro/

facebook:https://www.facebook.com/grimusworld?ref=ts&fref=ts

video:http://www.youtube.com/user/grimusworld?feature=watch

Grimus inseamna:

Bogdan Mezofi (vocal)
Valentin Rauca (chitara)
Cristian Csapo (chitara)
Lehel Kiss (clape)
Titus Vadan (bass)
Tamas Adorjani (tobe)

Cu Florin la voce, Alex la bass, Vlad la chitara si Claudiu la tobe, Astero este o combinatie proaspata, originala si melodioasa de rock alternativ, cu influente nu-metal, stoner si post-grunge.
Trupa, înfiintata în 2009 are la activ albumul “Voi, noi si maimutele” si EP-ul “ Visele nu mai ajung”.

video: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6u_Us8zP0SM

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Rockstadt Extreme Fest 2018 | 2-5 aug

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER