• Romania
  • English

evenimente: Grigore Lese - Concert de Craciun in Sala Palatului pe 20 Decembrie 2015

20 Decembrie 2015

Grigore Lese - Concert de Craciun| 20 dec 2015 @ Sala Palatului

Preț: 100 lei

Grigore Leșe – Concert de Crăciun

 

Grigore Leșe vestește Crăciunul la Sala Palatului, printr-un eveniment de excepție al sufletului de român! Duminică, 20 decembrie, de la ora 19.30, lumea fabuloasă a muzicii țărănești se va deschide publicului prin glasul tulburător al unei personalități marcante a culturii românești: maestrul Grigore Leșe.

După ce anul trecut a susținut primul spectacol la Sala Palatului, bucurându-se de un succes extraordinar, Grigore Leșe și cetele de colindători vor aduce și în acest an publicului bucuria sărbătorilor de iarnă printr-un concert de marcă.

Originar din Țara Lăpușului, Grigore Leșe este Doctor în Muzică cu calificativul “Summa cum Laudae”, Doctor “Honoris Causa” al Universității de Vest „Vasile Goldiş” Arad, profesor de etnomuzicologie la Facultatea de Litere a Universităţii Bucureşti, realizator de emisiuni radio și TV, fiind distins pentru activitatea artistică cu numeroase premii naționale și internaționale.

Concertul extraordinar Grigore Leșe face parte din Proiectul național cultural Artă contra drog, initiat de CIADO România, președinte academician Constantin Bălăceanu Stolnici și este susținut de Ministerul Tineretului și Sportului.

Primenește-ți sufletul în pragul sărbătorilor de iarnă cu un un eveniment de excepție al sufletului de român! Grigore Leșe – Concert de Crăciun – duminică, 20 decembrie, ora 19.30, Sala Palatului.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER