>
  • Romania
  • English

concerte: Goran Bregovic, Mahala Rai Banda si Gipsy Casual | Baro Foro, editia intai in Arenele Romane pe 29 August 2015

29 August 2015

Goran Bregovic, Mahala Rai Banda si Gipsy Casual | Baro Foro, editia intai @ Arenele Romane

Preț: 50 LEI

Sambata, 29 august de la ora 18:00, la Arenele Romane, are loc prima editie a festivalului intercultural “Baro Foro”. Evenimentul il are drept invitat pe celebrul artist Goran Bregovic si Wedding and Funeral Orchestra. Invitati speciali sunt Mahala Rai Banda si Gipsy Casual.

Biletele se pot gasi online pe www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet (Magazinul Muzica, Uman, Senia si agentiile Perfect Tour din toata tara) dar si pe Eventim.ro, Myticket.ro si Bilete.ro si in toate punctele fizice clasice din toata tara

Goran Bregovic este unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti artisti balcanici, legatura sa cu Romania fiind foarte stransa. Cu o cariera de peste 45 de ani, a cucerit cu muzica sa toti ascultatorii de pe intreg mapamondul, colaborand cu artisti ca Iggy Pop, Eugene Hutz (Gogol Bordello) sau Cesaria Evora, compunand chiar pentru filme celebre precum Time of the Gypsies, Arizona Dream si Underground, toate sub regia lui Emir Kusturica.

“Champagne for Gypsies”, cel mai recent album al sau lansat acum trei ani, a fost extrem de bine primit de criticii muzicali. Albumul contine colaborari cu Gipsy Kings sau Eugene Hütz (Gogol Bordello). Albumul va fi prezentat si la Bucuresti alaturi de hiturile care l-au facut celebru in cadrul unui show de aproape doua ore. Muzica sa contine de la tango pana la brass si se inspira din cultura romana, bulgara, sarba, croata, bosniaca, greaca si turca.

Biletele pentru concertul Goran Bregovic se pot gasi online pewww.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magazinul Muzica, Uman, Senia si agentiile Perfect Tour din toata tara) la urmatoarele preturi:

- Primele 300 de bilete din fiecare categorie au urmatoarele preturi: 140 de lei – Categoria A, 80 de lei – Categoria B si 50 de lei categoria C

- Dupa epuizarea acestora, preturile devin: 160 de lei Categoria A, 100 de lei categoria B si 60 de lei categoria C

- In ziua concertului biletele vor costa: 180 de lei Categoria A, 120 de lei categoria B si 70 de lei categoria C

Sunt puse in vanzare 700 de bilete Categoria A, 700 de bilete Categoria B si 3000 de bilete categoria C

Festivalul intercultural “Baro Foro”, aflat la prima ediție, își propune să aduca în fața publicului român spectacole cu artiști din diverse zone ale Europei pentru a dovedi că muzica nu pune bariere ci dimpotrivă, le dărâmă.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER