• Romania
  • English

Eveniment: Goblin te trimite la Istanbul!

18 Februarie 2011

Goblin te trimite la Istanbul! @ Goblin Nightwatcher

Goblin Nightwatcher a dat primul citybreak la Paris, vinerea trecuta. Saptamana asta, aventura continua! Vineri 18.02.2011 este vorba despre Turcia. Istanbul mai exact. Oras pe care multi l'au considerat capitala lumii. Biletele de avion si cazarea la hotel de 3* noi le asiguram. Plecarea se face pe 25 februarie. Intoarcerea pe 27 seara. Micul dejun e si el inclus :). Ce trebuie sa faceti voi? In urma oricarei consumatii la bar, ne lasi datele (nume, prenume, e-mail, telefon) si intri in concurs! La sfarsitul serii are loc tombola! Anuntam castigatorul prin sms si telefon in aceeasi seara! Si a doua zi pe Facebook! Castigatorului ii revine responsabilitatea de a lua cu el sigla Goblin (un steag din material textil) si de a face poze cu ea alaturi de locuri importante din Istanbul. Ne-am propus sa umplem lumea de noi, cu ajutorul vostru! Turu' Lumii - Petreceri care te trimit la plimbare! Spread the word!
Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Electric Castle 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER