• Romania
  • English

concerte: Ghiocel din deal adus in Sala Palatului pe 28 Martie 2015

28 Martie 2015

Ghiocel din deal adus @ Sala Palatului

Gen muzical: Muzica populara, Slagare

Anotimpul iubirii si al exploziei de viata va incepe in acest an cu un „Ghiocel din deal adus”!

Spectacolul „Ghiocel din deal adus” va avea loc sambata, 28 martie, ora 19.30, la Sala Palatului.

Anotimpul iubirii si al exploziei de viata va incepe in acest an cu un „Ghiocel din deal adus”! Spectacolul „Ghiocel din deal adus” va avea loc sambata, 28 martie, ora 19.30, la Sala Palatului.

Inspirat din repertoriul iubitei interprete Irina Loghin, evenimentul „Ghiocel din deal adus” este un omagiu adus muzicii si divertismentului romanesc, care imbina emotia autentica si voia buna.

Vor aduce primavara in sufletele publicului nume de rezonanta ale scenei romanesti: Irina Loghin, Adriana Antoni, Maria Dragomiroiu, Romica ociu, Cornel Palade, Nicu Paleru, Anastasia Lazariuc, Gelu Voicu, Carmen Radulescu, Gheorghe Rosoga, Jean Paler, Ciro de Luca. Amfitrionul spectacolului „Ghiocel din deal adus” va fi carismaticul prezentator TV, Varu’ Sandel.

Irina Loghin este in constiinta romanilor „Perla” muzicii populare romanesti, un supranume dobandit gratie calitatilor vocale deosebite. Avand o cariera impresionanta, timp in care s-a reinventat continuu, reusind sa-si pastreze nealterata prospetimea, Irina Loghin a fost mereu iubita cu pasiune de public. Romanii o pretuiesc pe Irina Loghin atat pentru cantece, cat si pentru dragostea si caldura pe care le ofera neconditionat.

Adriana Antoni este o artista cameleonica, ce nu se incadreaza intr-un gen anume, deoarece ea canta la fel de bine si cu aceeasi pasiune doine, romante, tango sau muzica usoara. A facut duete cu interpreti celebri, precum Irina Loghin, alaturi de care va canta si in spectacolul „Ghiocel din deal adus”, dar si impreuna cu maestrul Gheorghe Zamfir sau Leo Iorga.

Maria Dragomiroiu este Doamna cantecului popular romanesc. Artista a ajuns si a ramas in varful ierarhiei cantecului popular romanesc gratie talentului, daruirii si pasiunii pentru folclor auentic. Maria Dragomiroiu este o adevarata vedeta fara frontiere, vocea sa speciala incalzind inimile romanilor de pretutindeni.

Muzica este hrana sufletului si voia buna este conditia fericirii. Bucurati-va spiritul in aceasta primavara cu un spectacol emotionant, dar antrenant: „Ghiocel din deal adus”! Sambata, 28 martie, ora 19.30 la Sala Palatului.

Biletele se gasesc la agentia de bilete a Salii Palatului si online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro, bilet.ro. In functie de categorie, pretul unui bilet este de 150 de lei – categoria I, 100 de lei – categoria a II-a, 50 de lei – categoria a III-a.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER