• Romania
  • English

evenimente: Gala WELLA 2015 in Sala Palatului pe 19 Mai 2015

19 Mai 2015

Gala WELLA 2015 @ Sala Palatului

Preț: 250 LEI

• Seminar & Show Sassoon Academy
• Trend Vision 2015 by Wella Romania Team
• Finalele Concursurilor Nationale

Gala Wella inseamna mai intai de toate spectacol. Emotie. Energie pura. Creativitate. Inovatie. Intalnirea hairstilistilor de elita din Romania. Un show al prezentului pentru viitor. Coafura, moda, stil, hairdesign.

Invitatii speciali ai evenimentului sunt hairstilistii de top de la Sassoon Academy Londra - Mark Hayes, Edward Darley, Danielle Harvey, Emma Loen. Acestia sustin in prima parte a zilei un seminar tehnic iar seara revin pe scena Galei Wella cu un show de hairstyling. 

Spectacolul marcheaza 135 de ani Wella. Cu aceasta ocazie echipa de hairstilisti Wella Professionals Romania prezinta, intr-un spectacol de lumini si sunet, trendurile in hairstyling pentru anul 2015.

In fiecare an, Wella Professionals organizeaza concursul national Trend Vision. Tinerele talente au posibilitatea astfel sa se afirme in arta coafarii parului, iar coaforii experimentati isi prezinta propriile interpretari ale tendintelor anului in par, imbinate cu tendintele din machiaj si vestimentatie. Pe 19 mai, evenimenul va culmina cu premierea celor mai talentati hairstilisti din Romania. Castigatorul Marelui Premiu va reprezenta Romania la concursul international de hairstyling ITVA Berlin.

Preturi bilete:

• Categoria I 550 lei (pret “early booking” 440 lei)
• Categoria II 400 lei (pret “early booking” 320 lei)
• Categoria III 250 lei (pret “early booking” 200 lei)

‪      ‎GalaWella2015‬ inseamna un show al prezentului pentru viitor. Coafura, moda, stil, hairdesign. Hairstilistii de elita de la Sassoon Academy Londra vin pe 19 mai sa prezinte un spectacol de top in materie de hairstyling. Participa si tu la preselectia de ‪#‎modeleSassoon‬: ---> http://bit.ly/Preselectie_Modele_SASSOON_ACADEMY '#GalaWella2015 inseamna un show al prezentului pentru viitor.

     Coafura, moda, stil, hairdesign. Hairstilistii de elita de la  Londra vin pe 19 mai sa prezinte un spectacol de top in materie de hairstyling. Participa si tu la preselectia de #modeleSassoon: ---> http://bit.ly/    Preselectie_Modele_SASSOON_ACADEMY'


                                                            

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti The Mission Pres. Sunset Rooftop 3 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER