• Romania
  • English

evenimente: Gala Stradivarius in Teatrul National Bucuresti ( TNB ) pe 10 Aprilie 2017

10 Aprilie 2017

Gala Stradivarius @ Teatrul National Bucuresti ( TNB )

Luni, 10 Aprilie 2017, Orchestra Simfonica Bucuresti vă invită la prima ediție a Galei Stradivarius. Un eveniment ce pune în valoare măiestria celui mai renumit lutier din lume, Antonio Stradivarius, concertul va avea loc la Sala Mare a Teatrului National Bucuresti “I.L. Caragiale”, începând cu ora 19.30. 

Alături de dirijorul George Tudorache, Orchestra Simfonică București vă invită să luați parte la o seară specială în care veți avea ocazia să ascultați minunata muzică a lui W.A. Mozart. Soliștii invitați vor interpreta pe viori Stradivarius și sunt doi dintre cei mai apreciați interpreți ai scenelor muzicale internaționale: Genevieve Laurenceau - vioara Stradivarius 1682 și Svetlin Roussev - vioara Stradivarius 1710 Camposelice. Programul mai cuprinde Divertismentul nr. 1, KV136 și Divertismentul nr. 3, KV 138.

Fondată în anul 2007, Orchestra Simfonică București este un ansamblu muzical românesc de prim rang. A fost înființată de trei tineri muzicieni ambitioși și reunește în componența sa cei mai valorosi artisti instrumentiști din România. Din dorința de a oferi iubitorilor de muzică posibilitatea de a intra în contact cu muzica de calitate, Orchestra Simfonica București a dezvoltat concepte muzicale originale si novatoare, transpuse pe scena stagiunii anuale Salut CULTURA!. 

Misiunea Orchestrei Simfonice Bucuresti este promovarea excelenței în muzică și atragerea tinerilor către sălile de concert.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER