• Romania
  • English

Gaahls WYRD concertează la București pe 4 februarie 2018 in Club Fabrica

04 Februarie 2018

Gaahls WYRD concertează la București pe 4 februarie 2018 @ Fabrica Club

 

    Continuând turneul european „Vardøger European Tour” și la începutul anului 2018, proiectul Gaahls WYRD sosește și în România, fiind pentru prima dată în țara noastră în această formulă, unde va susține un concert special pentru toți iubitorii de sonorități black metal!

            Astfel, show-ul va avea loc în data de 4 februarie 2018, în club Fabrica din București, alături de o altă trupă ce va fi anunțată în perioada următoare.

Biletele se găsesc pe www.AmBilet.ro la prețul de 49 lei (mai sunt disponibile foarte puține) și 59 lei (Preț normal).

La intrare, în seara evenimentului, acestea vor costa 70 lei.

Atenție: Pentru acest concert se vor pune în vânzare doar 200 bilete.

Event: Concert Gaahls WYRD / 4.02.2018 / club Fabrica

            În ciuda faptului că este o trupă relativ nouă, Gaahls WYRD reprezintă punctul culminant a nu mai puțin de două decenii de muncă asiduă și dedicare a carismaticului membru fondator a cărui nume poartă, de altfel, acest proiect.

Datorită implicării sale în diverse proiecte, de la GORGOROTH la WARDRUNAGaahl a devenit unul dintre cei mai cunoscuți soliști pe scena black metal, a cărui voce unică i-a oferit de-a lungul timpului un loc special lângă cei mai celebri vocali.

            Setlist-ul concertului va cuprinde atât piese ale mult cunoscutei trupe Gorgoroth, dar și ale trupelor God Seed și Trelldom, un proiect cult înființat de acesta la începutul anilor ’90.

De remarcat, de asemenea, că în proiectul Gaahls WYRD activează și talentatul chitarist cunoscut sub numele de „Sir”, care a cântat alături Gaahl pentru aproximativ 20 de ani, cu apariții atât în cadrul Trelldom, cât și în God Seed.

De remarcat, de asemenea, este că în proiectul Gaahls WYRD activează și talentatul chitarist cunoscut sub numele de „Sir”, care a cântat alături Gaahl pentru aproximativ 20 de ani, cu apariții atât în cadrul Trelldom, cât și în God Seed.

 

De asemenea, line-up-ul va fi completat și de alți foști membri din God Seed, Borknagar, Aeternus, Sahg, a căror chimie se va simți cu siguranță în show-ul captivant pe care veți avea ocazia să-l vedeți la București!

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER