• Romania
  • English

Funk Rock Hotel 8@The Silver Church

27 Octombrie 2011

Funk Rock Hotel 8 @ The Silver Church

Promoter: JijiEvents
Preț: 25 RON

1 MUSIC CHANEL & Radio Guerrilla prezinta:Funk Rock Hotel 8
 in Silver Church 27.10.2011, incepand cu ora 20:30


Funk Rock Hotel a luat nastere din dorinta de a promova muzica live in Romania. Ideea a fost imbratisata cu succes de  numeroase trupe romanesti, fiecare editie fiind o adevarata reusita.

In 2008 Timpuri Noi, Omul cu Sobolani, Zob, Trupa Veche si The Moood au fost trupele care au luat parte la prima editie Funk Rock Hotel ce e avut loc in club Fabrica. Dupa succesul inregistrat prin numarul mare de participanti desi era noaptea de Inviere, urmatoarele festivaluri au adus laolalta atat trupe romanesti cat si din strainatate (The Prostitutes).

Cluburi precum Fabrica, Studio Martin sau SilverChurch au fost gazdele noastre la editiile anterioare.
Au calcat pe scena Funk Rock Hotel: Gojira, Marika, Unu, OK Corral, Dan O, Greeg, Ali Nasser, Bela, Kosak, The Model, Haute Culture,  Tom Schon, E.M.I.L., Kumm, The Amsterdams, Snails, Les Elephants Bizzares, AB4, The Moood, Aria Urbana, The Prostitutes (Cehia), Suie Paparude, L’Orchestre de Roche,  Discoballs, Vive LaNoiz , Travka  si VJ Eko.

Funk Rock Hotel 8 ii are alaturi pe deja cunoscutii Les Elephats Bizarres si VJ Eko si invitati noi de marca precum Vita de Vie, Perfect Zero For Infinity,  ROA, Deliric, DJ Tone Tavi si DJ Hefe.
Dati-mi voie sa va adresez cateva cuvinte despre invitatii editiei 8:

LeseEB - Cinci tineri români și-au pus laolaltă urechile muzicale și mințile creative în timpul mărețului an 2007. Ceea ce a ieșit a fost un nume franțuzesc cu diferite înțelesuri bazate pe povestiri și tonuri captivante care au umplut cluburile și festivalurile din România. Într-adevăr vorbim despre cei 5 membri ai celei mai prolifice trupe noi din Romania: Les Elephants Bizarres. O caracterizare succinta si relevanta a muzicii elefantilor bizari este aceea ca “au piese alerte, destepte, echilibrat instrumentate, si atunci cand se pun sa cante se distreaza atat de bine incat e greu sa nu vrei sa li te alaturi macar din varful piciorului” (OneDay). Mai multe detalii puteti gasi aici http://leselephantsbizarres.com/ si aici http://soundcloud.com/les-elephants-bizarres.

Perfect Zero For Infinity – s-au lansat in 2010 fiind o trupa ce promite multe.  Muzica lor cuprinde diferite genuri precum new metal, post hardcore, screamo, punk si multe altele.

Vita de Vie - De la lansarea primului album in 1997 si pana in prezent, trupa Vita de vie se bucura de o ascensiune continua. Anul 2010 a venit cu o lansare de album FETISH cu clipul "Eşti mai frumoasă când plângi". Mai multe informatii despre trupa puteti gasi pe site-ul acestora www.vitadevie.ro sau aici: http://soundcloud.com/adrian_ciuplea.

ROA - Se numesc Rise Of Artificial si au aparut in noiembrie 2010. Membrii fondatori sunt Bogdan Popoiag(UNU')si Cezar Stanciulescu ( Junkyard ).

Pe 25 mai 2011 cei doi producatori au lansat primul album R.O.A. intitulat " ARTIFICIAL " . Un material ce cuprinde si piese anterioare semnate Junkyard, piese extrase de pe albumul “Arpegaut” ( Discobar, Police Line si un update la " Natiune de Emsii " ) , toate acestea fiind reinterpretate intr-o maniera ROA. Mai multe detalii puteti gasi pe site http://www.roamusic.ro sau aici http://www.soundcloud.com/roamusic.

Deliric - La 18 ani Deliric se autocaracteriza ca fiind "o suma de impulsuri contrare". Zece ani mai tarziu afirmatia este mai adevarata ca niciodata. Anul 2010 readuce in prim plan CTC-ul odata cu lansarea primului album solo al unuia dintre membrii. DOC – “Scapat de sub control” iar Deliric isi aduce aportul pe 6 dintre piese. In prezent Deliric a finalizat albumul sau de debut, “Inspectia Tehnica Periodica” lansat pe data de 29 mai. Mai multe detalii puteti gasi pe site http://www.deliric1.ro/ sau aici http://www.facebook.com/Deliric1.
VJ Eko este un artist profesionist care creează  arta vizuală in miscare (de multe ori video) pe ecrane de diferite dimensiuni, de multe ori la evenimente, cum ar fi concerte, cluburi si festivaluri de muzică, şi, de obicei împreună cu alte tipuri de arta. Aceasta duce la o performanta live, multimedia, care pot include muzica, actori sau dansatori, precum şi video live şi pre-inregistrate. Mai multe detalii puteti gasi aici  http://www.vjekolive.blogspot.com/ .

Tone Tavi este cunoscut drept cel mai energic DJ din Bucuresti.
Foarte eclectiv, mixand diferite genuri muzica, acum se axeaza pe electroswing/swing-house si mental techno. A luat parte si la proiectul Subhuman in cadrul caruia a explorat mai multe genuri de muzica precum psychedelic chillout sau trip-hop. Mai multe detalii puteti gasi aici  http://www.facebook.com/tone.tavi si aici www.soundcloud.com/tone-tavi .

DJ Hefe –  este prezentatorul emisiunii ,,Alternative Nation” , realizator si prezentator “Bring the Noise”, redactor la revista “Sunete”si nu in ultimul rand, membru al trupei Coma. Cu ajutorul agentiei sale de booking “Bring the noise” a reusit sa organizeze peste 100 de concerte. Considera ca “DJ-ul poate aduce in sound-ul unei trupe multe lucruri noi”.

JijiEvent a organizat toate petrecerile din seriile J’ai-lectro si Funk Rock Hotel de pana acum dar mai are in portofoliu si concerte cu trupe precum Patrice,  The Nihilist, OCS  si Les Elephants Bizarres si sa nu uitam de  asocierea cu fenomenul Synthplants. Isi mai aduce oare cineva aminte de vremurile bune?

 

AUDIO

- VJ EKO   

 

DJ TONE TAVI

  


T

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Festival ‚EL CARRUSEL’ BUCUREȘTI | 30 Iunie – 1 Iulie 2018 Jazz in the Park 2018  @ Muzeul de Artă, Cluj-Napoca | 21 iunie - 1 iulie Neversea 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER