• Romania
  • English

Fumiya Tanaka, Timisoara, Club Zambara, Sambata, 20 Aprilie, 2013

20 Aprilie 2013

Fumiya Tanaka

Promoter: NighTLonG
Gen muzical: Deep house
Preț: 20/25 RON

Fumiya Tanaka

Arapu

 

Prozak

 

NighTLonG debuteaza in noul an cu un eveniment in premiera pentru banat, Fumiya Tanaka considerat unul dintre legendarii artiști / DJ ai scenei techno, cu peste 15 ani de experienta si avand o carte de vizita mai mult decat impresionanta, va aduce sound-ul specific Perlon in cadrul unei petreceri organizate la clubul Zambara. De asemenea cei de la NighTLonG promit multe surprize in noul an, care desii inceput mai tarziu va fi unul plin de zambete si muzica buna asa cum au obisnuit publicul lor inca de la inceput.

 

Fumiya Tanaka // Perlon, Op.disc, Japan

 

De peste 15 ani, Fumiya Tanaka este considerat a fi unul dintre legendarii artiști / DJ ai scenei techno. A avut numeroase proiecte, amintim labelul său personal “Torema Records”, labelul său recent “Op.disc” (în cooperare cu Yoshihiro Hanno), și celebrele sale petreceri “Chaos” (organizate în Tokyo și Osaka), iar pe parcursul carierei sale a reușit să exprime cu succes posibilitațile muzicii.

 

Stilul său unic este axat pe techno-minimal iar prin tehnica sa reușeste să scoată frumusețea, profunzimea și densitatea muzicii și transformă “minim” în “maxim”. Acesta este unul dintre motivele pentru care el înca este în topul artiștilor de muzică electronică.

 

În 2007, Fumiya a lansat DVD-ul cu răsunet mondial, “Via”, care conține live set-ul său comentat în timp real. Această lansare arată într-un mod viu muzica și mixajul său ca un rezultat al unor reacții fizice și de gândire continuă. Recent a lucrat la proiectul “DARTRIIX” împreună cu RADIQ aka Yoshihiro Hanno și a lansat deja doua EP-uri și un album complet pe “Op.disc”.

 

Alaturi de el in cadrul evenimentului vor mai fi invitatii si talentatul dj si producator roman Arapu si Prozak, rezidentul NighTLonG.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER