• Romania
  • English

Seara de concert la Arenele Romane din capitala

29 Iunie 2013

Fumiya Tanaka 29.06.2013 @ Arenele Romane

Evenimentul va avea loc pe 29 iunie 2013 la Arenele Romane din Bucuresti! 
Playground se intoarce cu o noua editie care va avea loc sambata, 29 iunie la Arenele Romane din Bucuresti. Primul artist confirmat este Di-ul si producatorul de origine japoneza Fumiya Tanaka. In perioada imediat urmatoare se vor anunta restul de artisti care vor completa lineup-ul petrecerii si detalii in privinta biletelor. 
Cu o cariera de peste 15 ani la activ, un pioner al muzicii techno, Di-ul si producatorul Fumiya Tanaka continua sa-si impresioneze publicul si colegii de breasla cu orice proiect in care se implica si orice release pe care il semneaza. 

Desi a calatorit constant si este recunoscut pentru seturile-maraton, artistul de origine japoneza se afla in spatele unor proiecte precum Karafuto si Individual Orchestra, lanseaza in continuare piese la label-uri ca Perlon si Tresor, remixeaza si colaboreaza cu unele dintre cele mai respectabile nume — precum Ricardo Villalobos. 

Publicul roman a avut placerea de a-l asculta prima data pe Fumiya la editia de vara trecuta a festivalului Sunwaves, la care a mixat alaturi de Rhadoo in cortul Red Bull Music Academy. In asteptarea sosirii lui Fumiya la Bucuresti, cele doua parti ale setului de la Sunwaves se pot asculta pe RBMA Radio.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Full Moon Live Festival 2018 Snoop Dogg la București, pe 29 august DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER