• Romania
  • English

Fritz Kalkbrenner @ Kristal Glam Club 19 ianuarie 2013

19 Ianuarie 2013

Fritz Kalkbrenner @ Kristal Glam Club 19 ianuarie 2013 @ Kristal Glam Club

Promoter: Funky Business
Gen muzical: Muzica Electronica
Preț: Va fi anuntat

Kristal Glam Club, una dintre cele 41 de locatii alese de Fritz Kalkbrenner, pentru promovarea celui mai recent album al sau, SICK TRAVELLING WORLD TOUR 2013, in cadrul unui eveniment FUNKY BUSINESS

 

Peste fix o luna, pe 19 ianuarie, Funky Business il aduc  in premiera in Romania, pe Fritz Kalkbrenner, in cadrul unui eveniment, ce va avea loc in club Kristal.  Evenimentul face parte dintr-o serie de concerte, din cadrul turneului de promovare al celui mai recent album al artistului, „Sick Travelling”.  Albumul a fost lansat in octombrie 2012, la label-ul berlinez SUOL , si deja se bucura de un succes enorm si aprecieri din partea colegilor de breasla.

 

 

Turneul , Sick Travelling Word Tour 2013, va incepe in luna ianuarie in  Varsovia, Bucuresti fiind urmatoarea oprire, continuand cu orase precum Paris, Londra, Lile, Shanghai, Praga, Amsterdam,Barcelona, Roma, Berlin, Singapore si multe altele.

Din line-up mai fac parte Negru, Gully si rezidentul Kristal Club, Mahony.

La doi ani, dupa extraordinarul sau album de debut „Here Today, Gone Tomorrow” , Fritz Kalkbrenner face urmatorul pas mare in cariera sa, cu cel de-al doilea album, „Sick Travelling”.  O infuzie eclectica de sound-uri, de la soul la funk, de la hip-hop la house, idei si sunete, pe care Fritz le-a combinat si fuzionat intr-un sound unic si puternic, sound-ul Fritz Kalkbrenner.

Cele treisprezece piese de pe album, inregistrate in noul studio Suol-Studios, din Berlin,  au un sound mai organic, mai matur decat piesele sale de debut. Mai multe vocale, mai multe instrumete live, inregistrate de unii dintre cei mai buni artisti din lumea intreaga, intr-un cuvant mai mult Suol. Pardon, mai mult Soul.

Poate nu multi stiu, dar pe langa talentul sau unic, de a mixa piesele, Fritz este si un cantaret la fel de talentat. Cu siguranta toti cunoasteti si apreciati, piesa Sky & Sand, semnata Paul & Fritz Kalkbrenner, dar putini stiti ca vocea de pe melodie ii apartine chiar talentatului Fritz.

Astfel se face ca Fritz ne demostreaza inca o data talentul sau inconstestabil de vocalist, prin intermediul pieselor  „Get a Life”, „Litlle by Little”, „No Piece of Mind” si nu in ultimul rand cover-ul sau pentru „Willing”, toate aceste piese ragasindu-se pe albumul „Sick Travelling”.

 

 

Cu alte cuvinte, pregatiti-va pentru un super eveniment Funky Business, unde Fritz Kalkbrenner prin talentul sau unic de a transpune sentimentele in muzica, va face ringul de dans sa vibreze si pe noi toti sa dansam frenetic.

 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER