• Romania
  • English

FREAK SHOW: One-man-show cu FLORIN PIERSIC JR la Opera Națională din Cluj

02 Noiembrie 2015

FREAK SHOW: One-man-show cu FLORIN PIERSIC JR la Opera Națională din Cluj

Preț: 30 LEI

 

                                                                                     FREAK SHOW:

                One-man-show cu FLORIN PIERSIC JR la Opera Națională din Cluj Pentru prima dată în România, 13 personaje, un singur actor.

      După succesul spectacolului SEX DRUGS ROCK AND ROLL, cu care a obținut premiul UNITER pentru cel mai bun actor al anului 2002, FLORIN PIERSIC JR revine pe scenă cu spectacolul FREAK SHOW.

         Luni, 2 noiembrie 2015, de la orele 19.00, spectatorii clujeni se vor reîntâlni cu Florin Piersic jr, care va fi prezent pe scena Operei Naționale din Cluj, cu spectacolul FREAK SHOW.

        Realizat după un material scris de Florin Piersic jr, în regia și interpretarea sa, FREAK SHOW este un one-man-show unic în România, un spectacol dinamic, gândit astfel încât să țină publicul cu sufletul la gură, timp de două ore.

       Cei prezenți vor avea ocazia să urmărească evoluția cameleonică a unui singur actor care se transformă continuu în alt personaj, într-o succesiune halucinantă.

        Miliardar de carton, muncitor pe șantier, bancher, pensionar, producător de film sau profesor - acestea sunt doar câteva dintre cele 13 personaje pe care Flori n Piersic jr le aduce în lumina reflectoarelor.

       Premiera absolută a spectacolului a avut loc pe 7 decembrie 2013.

    În 2014, FREAK SHOW a participat ca spectacol invitat la Festivalul Internațional de Teatru (Sibiu), Festivalul de Teatru Nou (Arad – Teatrul Clasic), Gala Star (Bacău), Gala FESTCO (București – Premiul Special al Juriului, secțiunea Off), Festivalul Ideo ideis (Alexandria), Zilele Humorului (Gura Humorului), Festivalul Butterfly Effect (Galați).

      FREAK SHOW a fost prezentat cu succes publicului român din Germania (Koln), Canada (Toronto, Calgary, Ottawa, Moreal), Belgia (Bruxelles – Centrul Cultural BOZAR), Franța (Toulouse – Theatre de la Comedie), Marea Britanie (Londra - Leicester Square Theatre) și a primit aplauze îndelungi din partea spectatorilor care au umplut sala Operei Naționale din Timișoara.

    Biletele au fost puse în vânzare la stand-ul Ticketnet din Cora Cluj, Polus Center (magazinul Fitness Nutrition), la casa de bilete a sălii de spectacol sau online pe www.ticketnet.ro și www.biletmaster.ro.

    Prețul unui bilet variază în funcție de categoria de loc, după cum urmează: 15 lei – Cat.III, 30 lei – Cat.II, 40 lei – Cat.I și 50 lei pentru categoria VIP.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER