• Romania
  • English

Eveniment: Folk Maraton

16 Aprilie 2010

Folk Maraton @ Sala Palatului

Dupa succesul primei editii de Folk Maraton, ce a avut loc in toamna anului trecut, iata ca Agentia Vreau Bilet organizeaza, la mai putin de un an, cea de-a doua editie, ce se va desfasura pe parcursul a doua zile, pe 16 respectiv 17 aprilie la Sala Palatului din capitala.

 

Si cum scopul acestui proiect cultural ambitios este acela de a contribui la redescoperirea si mentinerea fenomenului muzicii folk in randul tinerilor de astazi, editia a II-a va include si o sectiune de concurs adresata tinerilor folk-isti.

Participarea acestora va constitui o veritabila rampa de lansare, avizata fiind de un juriu ce va avea in componenta sa personalitati de marca ale muzicii romanesti, redactori radio si din presa scrisa precum si personalitati culturale. Presedintele festivalului-concurs va fi maestrul Tudor Gheorghe, care, alaturi de ceilalti membri, va desemna dupa criterii bine stabilite, cei mai buni tineri folk-isti.

Pentru participarea la acest festival-concurs, cei interesati pot accesa regulamentul concursului si completa formularul de inscriere pe vreaubilet.ro pana la data de 4 aprilie 2010. Organizatorii vor oferi premii pentru cele mai impresionante interpretari, incurajand si sutinand pe cat se poate evolutia ascendenta a acestora pe drumul folk.

Nume sonore ale genului precum Mircea Baniciu, Vlady Knejevici, Mircea Florian, Ceata Melopoica, George Nicolescu, Maria Gheorghiu, Zoia Alecu, Tapinarii, Adriana Sarmasan, Laci Kovacs, Florin Chilian, Ada Milea, Doru Stanculescu, Sorin Minghiat, Pavel Stratan, Emeric Set, Alina Manole si Dinu Olarasu vor declansa buna dispozitie prin muzica folk 100% in stare pura, alaturi de amfitrionii celor doua seri, Dorel Visan si Mircea Albulescu.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER